Reseña del libro amor

Páginas: 2 (339 palabras) Publicado: 26 de noviembre de 2010
RESSENYA DE LLIBRE DE REFERÈNCIA.

L’alumnat triarà entre un d’aquests dos llibres: “La enfermedad y sus metáforas. El SIDA y sus metáforas.” De Susan Sontag o “Estigma” d’Erving Goffman.

Enaquesta activitat es demana una ressenya del llibre triat. Per tant no es tracta solament d’un resum i no es tracta d’una còpia de les argumentacions expressades al llibre.

Sí hem d’aportar un resumde les idees principals tractades al text, però aquest resum ha de ser complementat amb una anàlisi crítica, per a la qual farem ús de les conceptualitzacions, teories i ferramentes d’anàlisiabordades a les classes o a la bibliografia de referència. De manera que la ressenya no quede limitada a una reproducció de la teoria de l’autor o autora, sinó que tinga una part de creació i reelaboraciópròpia.

Per tal d’exemplificar allò abordat teòricament al text que hem de ressenyar, es demana a l’alumnat que porte a terme una entrevista amb una persona malalta (de ser possible amb una malaltiacrònica) o que conte amb alguna discapacitat. En aquesta entrevista es recollirà informació sobre “Com es representa o explica aquesta persona la seua malaltia” “Com la veua la resta de la societat” “Quèfa aquesta persona per viure amb aquesta malaltia” “Quines conseqüències se’n deriven de patir aquesta dolència a nivell d’interacció social” “Com afecta el tenir aquesta malaltia o discapacitat enla seua identitat personal”. Es recomana que feu ús d’una gravadora, o d’un telèfon mòbil que tinga gravadora per tal de recollir directament les expressions de la persona entrevistada. Posteriormenthaureu de transcriure aquells trossos de l’entrevista que vos serviran per explicar, exemplificar la vostra anàlisi crítica o l’explicació teòrica del llibre.

La ressenya s’entregarà en format dedocument word o pdf, haurà de tindre una extensió superior a 10 planes, a lletra arial 12 i haurà de contar amb la bibliografia de la que s’ha fet ús degudament referenciada. L’entrega es podrà fer...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • reseña del libro Por Amor
  • Reseña del libro "el amor en los tiempos del colera"
  • Reseña Del Libro Cuentos De Amor, Locura Y Muerte
  • Reseña Del Libro Un Viejo Que Leia Novelas De Amor
  • Reseña crítica del libro "Más grandes que el amor"
  • Reseña del libro amor y de sombra
  • Del Amor Y Otros Demonios-Reseña Del Libro
  • Reseñas de un libro

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS