Ressenya Escrita De

Páginas: 4 (921 palabras) Publicado: 2 de noviembre de 2015
Ressenya Escrita de
“El Palau de la Lluna”
Fitxa:
Autor:Paul Auster
Editorial: Edicions62
Data i lloc:A Catalunya al 2002
Traductor:Marc Rubió RodonIl·lustracions: Getty Images (Portada)Síntesi Argumental
El palau de la lluna tracta d’un noi anomenat “Marco Stanley Fogg”, el va viure gran part de la seva vida amb el seu oncle Victor, com que la seva mare l’Emily va morir quan erapetit, després es va mudar amb el seu oncle Victor a New York.
A en Fogg se li va morir l’oncle a poc temps, i a més tenia dificultats econòmiques, el van fer fora del seu pis i en buscar ajuda amb el seuamic, però pel camí es va trobar a una noia anomenada Kitty que s’enamoraria d’ell. Va viure al Centre Parc durant un bon temps fins que la Kitty i en Zimmer el va trobar. Es va recuperar a poc a poci va poder refer la seva vida, va treballar com a company per un avi discapacitat anomenat Effing, la major part de la seva vida va estar amb ell i sortint amb la Kitty. Un moment el Effing creu quel’ha arribat l’hora i li comença a explicar la seva vida a en Fogg, aquest tracta de fer tot el possible per l’avi, comença a escriure la necrològica que li dictava, en aquell temps es va adonar demoltes coses de l’Effing, per exemple que el davant per mort, va viure un tems a una cova al desert i es va canviar de nom per què no el trobessin i resulta que aquest tenia un fill.
Quan va morir, enFogg va voler parlar amb el seu fill anomenat Solomo i resulta que aquest es van convertir molts bons amics. Un dia es va barallar amb la Kitty per què estava embarassada i es va anar a viure amb elSolomo, el volia trobar la cova on va viure el seu pare i es va anar amb en Fogg, i pel camí va descobrir que en Solomo era el seu pare, va lluitar durant uns moments i en Solomo va caure trencar-sel’espatlla, i temps després va morir, en Fogg va emprendre la seva aventura per veure si trobava la cova.
Descripció dels protagonistes i opinió
Marco: Un noi que no va voler demanar ajuda quan la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ressenya escrita
  • Ressenya
  • Ressenya
  • Ressenya
  • Ressenya
  • ressenya
  • Ressenya
  • ressenya

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS