RESUM DEL LLIBRE

Páginas: 5 (1146 palabras) Publicado: 27 de marzo de 2015

RESUM DEL LLIBRE “WENDY ATACA”

La història d’aquest llibre titolat “Wendy Ataca”, transcorre una nit en la qual el Barça ha perdut i la policia està patrullant. La protagonista d’aquest llibre és Wendy, una policia que treballa amb el seu company Roger. Aqueixa nit li tocava patrullar i reben després del partit un avís per ràdio d’una baralla a la discoteca “Scratch”.
Ells són els primers enarribar. L’aldarull és visible des de l’exterior. Pareix que es tracta d’un enfrontament entre races i a més hi ha un mort: Arcadio Tellez, un dominicà de raça negra.
Quan arriba Andrea (encarregada d’homicidis) a la discoteca, li diu a Wendy que no creu que l’assassí estiga dins la discoteca. Wendy ha vist eixir tres persones a tota velocitat abans d’entrar en el local: un xic ros, alt amb ullsgrans; una xica amb el cabell rapat pels costats, rastes i amb una samarreta del Barça i un xic baixet amb una camisa i bufanda del Barça. Aquelles pistes no la van ajudar molt perquè aquella nit era tard i no es veia bé.
Aquella nit Wendy, en tornar a casa, va veure un cartell on es patrocinava una perruqueria on es feien un tipus de cabells anomenats rastes. Era el mateix pentinat que portava laxica que va eixir de la discoteca. L’endemà va visitar la perruqueria i va fer una sèrie de preguntes a les perruqueres fins que va quedar que tornaria dissabte per veure una de les poques clientes que tenien amb aqueix pentinat, Cristina.
El dissabte Wendy estava enfront de la perruqueria sense l’uniforme de policia. Quan va veure entrar a Cristina la va reconéixer d’aquella nit. És ella sensdubte. Quan va arribar a la perruqueria mostrant la seua placa de policia per parlar amb Cristina, ella se’n va anar corrent i va aconseguir escapar-se. Wendy notifica tot a la comissaria i es amonestada per investigar per si mateixa.
A meitat de la setmana Andrea li comunica a Wendy que van localitzar a Cristina a través del GPS del mòbil i està a la comissaria. S’ha rapat el cap i ha esborrat lapista del pentinat. Andrea interroga Cristina i ella declara que va veure el partit del Barça amb uns amics que coneixia del Bar. No portava cap camiseta del Barça i no va anar a la discoteca. Wendy li recorda a Cristina que no pot declarar en fals perquè ho comprovarà i perquè sap que està mentint.
Cristina enl eixir de la comissaria va parlar amb Amadeu del seu interrogatori. Amadeu li diu aCristina que parle i diga que l’altre amic, Ciscu, és l’assassí i que demane que la protegisquen. Cristina telefona a Wendy al mòbil i li ho va confessar tot.
Per altra banda Ciscu i Amadeu són veïns. Amadeu se’n va a sa casa amb els seus pares i Wendy i Cristina parlen al carrer mentre Amadeu les mira des de la terrassa.


Cristina li va dir a Wendy que Ciscu va matar Arcadio per impressionar-la.L’Arcadio volia lligar amb Cristina, eren veïns i sempre anava darrere seua des de l’institut, tot i que ella no el volia. Aquella nit es va posar molt pesat, després del partit hi havia molt de racisme perquè qui havia marcat dos dels gols era un negre. Ciscu era racista i quan Arcadio s’acostà Cristina pensant que anava sola, Ciscu es va ficar pel mig cridant: No toques la meua xicona que etmate!. Arcadio li va contestar i Ciscu el va matar. No encaixa, segons Wendy, perquè Ciscu anava net i Amadeu duia sang a la camisa.
Cristina i Wendy van cap a casa de Ciscu mentre Amadeu crida a Ciscu per calfar una mescla de drogues al microones. Quan Cristina anava a tocar el timbre, se sent una detonació immensa i uns crits de l’interior del pis de Ciscu. Hi havia flames. Ciscu està al sòl dela terrassa. Ha estat a punt de morir. Wendy mirant el pis dedueix que açò és un laboratori clandestí de metaamfetamines o èxtasi. Quan Ciscu estava a la terrassa i va veure la Wendy de policia li diu que és innocent i amenaça amb tirar-se pel balcó si Wendy s’acosta més. Wendy li va dir a Ciscu que ell no va ser, ell no la creu però ella li diu que ell no es va tacar la mà de sang, va ser...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Resum Llibre Del Te
  • resumen llibre quina lenta agonia
  • Resum llibre
  • Resum Llibre
  • Resum del llibre Kenitra
  • resum el llibre de les besties
  • Resum De Llibre: Cartes D'Hivern
  • Resumen Llibre De Les Besties.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS