Resum llibre

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (272 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 13 de febrero de 2012
Leer documento completo
Vista previa del texto
CAPITOLS 1 I 2
La Bianca és una noia de l’ institut Mitjanit, un institut de vampirs, ella encara no ho és, però d’aquí a poc ja ho serà, igualque els seus pares i la majoria d’ altres alumnes de Mitjanit.
La Bianca vol descobrir perquè la directora Bethany vol portar alumnes humans aMitjanit, així que, un dia de pluja, mentre la senyora Bethany estava buscant possibles alumnes, la Bianca entra al seu despatx, allà troba unescartes dirigides als pares de dos alumnes humans, però no té temps de mirar-les perquè en sentir un tró pensa que la turmenta empitjora, així que tornacorrents fins a la seva habitació. Quan arriba, es posa dins el llit, i de sobte, a la finestra, veu una silueta d’una nena, però en acostar-s’hi,desapareix. La Bianca s’espanta i es torna a posar dins el llit, fins que s’adorm.
L’endemà, el primer dia de l’ institut, arriben els alumnes,primer els humans, amb els seus pares i cotxes bastant luxosos. Més tard, arriben de darrere els boscos els alumnes vampirs. Tots els alumnes esdirigeixen a la gran sala de Mitjanit, allà, la directora Bethany els fa un discurs. Quan acaba, la Bianca parla amb en Balthazar. Més tard, va a laseva habitació a descansar, on hi ha la Raquel, la seva companya d’habitació, la Raquel és humana, i com que la Bianca encara no és del tot unavampir, les posen a la mateixa habitació. La Bianca va a donar un vol per el parc de Mitjanit, on s’hi troba en Vic, un amic des del curs passat.