Resum der 80 geburtstag

Páginas: 2 (442 palabras) Publicado: 23 de enero de 2012
DER 80 GEBURTSTAG


CAPÍTOL 1 En aquest capítol presenten als personatges principals del llibre; en Leo, la Veronika, l'Iris, en Kalus Meier i l'Arlette. Expliquen que en Kalus Meier és un amicíntim d'en Leo i que l'Arlette està d'intercanvi i li fa de professora d'alemany la Veronika.

CAPÍTOL 2 Després descriuen a l'Arlette. Resulta que és una alumna d'intercanvi que viu a París i ha anata Alemanya a aprendre l'idioma. Van tots a dinar i coneix a tothom, també a un amic de la Veronika.

CAPÍTOL 3 En aquest capítol descriuen el restaurant on estan en Leo i els seus amics. Dins elrestaurant, en Kalus Meier llegeix un discurs que s'ha preparat per a donar la benvinguda a l'Arlette.

CAPÍTOL 4 Aquí veiem com en Leo prepara el dinar que es mengen més tard els seus amics. Llavors,quan la majoria marxen, alguns es queden desparant la taula. Després l'Iris s'emporta a l'Arlette a l'habitació perquè vol que li expliqui un conte.

CAPÍTOL 5 Es veu que parlen en Leo i en Klaus.En Klaus li explica que ha trucat a la seva germana perquè es l'aniversari de la seva mare, que fa 80 anys i està amb ella.

CAPÍTOL 6 En aquest capítol en Leo ha quedat amb la seva germana al'estació de trens, i ella arriba tard. Llavors ella li explica que li vol fer una sorpresa a la seva mare, i van a un bar a parlar-ne tranquil·lament.

CAPÍTOL 7 En Leo va a casa de la seva mare adonar-li la sorpresa. La seva mare està molt contenta de veure'l, tot i que està un xic enfadada ja que el seu fill està en un hotel. En Leo agafa un llibre i llegeix.

CAPÍTOL 8 Estan l'Arlette i laIris juntes. L'Arlette li està llegint un llibre a la nena abans de portar-la a dormir. Llavors en Felipe (un amic de la Veronika) va a casa de la Veronika i se'ls troba a tots dormint.

CAPÍTOL 9 Enaquest capítol es reuneix tota la família per a l'aniversari de l'àvia. En Leo fa un discurs en honor a la mare. Quan s'acaba la festa, en Leo parla amb el seu germà i queden per esmorzar junts el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Resumen De Der. Procesal Constitucional
  • Resumen De La Decada Del 80 En Argentina
  • Generacion del 80 (resumen)
  • Resumen la vuelta al mundo en 80 dias
  • Resumen De La Vuelta Al Mundo En 80 Dias
  • resumen de la vuelta almundo en 80 dias
  • resumen el viaje al mundo en 80 dias
  • Resumen resolucion 80-96 Mercosur

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS