RESUMEN película Sophie Scholl-Los últimos días

Páginas: 2 (328 palabras) Publicado: 20 de febrero de 2014
“Sophie Scholl-Los últimos días”
És una pel·lícula basada en fets reals i històrics gràcies a les autèntiques transcripcions dels interrogatoris situats a Alemanya, Munic l’any1943.
La pel·lícula ens descriu els últims sis dies de la vida de Sophie Scholl, una noia valenta disposada a lluitar per els seus ideals de “La Rosa Blanca”, un grup deresistència pacífica conformat per universitaris en contra de l’ocupació nazi a Europa.
Sophie i el seu germà es fiquen a repartir paperetes en contra del règim nazi i els arresten, doncsels porten davant d’un jutge, aquest era un home que defensava al extrem els idearis nazis i que, per tant, no suportava sentir ninguna contrarietat dolenta contra el nazisme oHitler, ja que per ell, Hitler era un Déu.
El primer acusat, un membre de la rosa blanca, amb una família a la que mantenir i cuidar. Per aquesta raó, decideix renunciar als seusideals i per tant, intentar abstenir-se del càrrecs als que se li acusen. Els altres dos acusats, Sophie i Hans no dubten en seguir defensant els idearis d’una societat justa illiure, i per tant, s’enfronten al règim per aconseguir els seus objectius, és a dir, els dos estan disposats a donar la seva vida per intentar el que en aquells moments era impossible,i que per això, molta gent que pensava igual no feia ni deia res, perquè sabien que sinó els hi esperava la mort.
El jutge, li dona l’oportunitat a Sophie de seguir viva,simplement demanant perdó i canviant la seva manera de pensar. El jutge ho fa perquè és l’única dona i la veu bona persona perquè intenta salvar als altres dos acusats, però ella, moltcentrada amb la seva idea no canvia d’opinió.
Finalment, acaben tots tres condemnats a mort per un insultant jutge i convertint-se amb víctimes del règim del Tercer Reich.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ensayo de la película sophie scholl: los últimos días
  • Comentario de la Película Sophie Scholl
  • Reflexión película Sophie Scholl
  • Informe pelicula sophie scholl
  • Análisis película: “sophie scholl”
  • Sophie Scholl- Los Últmimos Días. Reseña.
  • película Ultimos dias del eden
  • Pelicula mis ultimos dias

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS