ruta 66 exposició

Páginas: 4 (842 palabras) Publicado: 22 de octubre de 2013
1. Jo us parlaré sobre la ruta 66
2. La Ruta 66, oficialment U.S. 66 però també coneguda com, The Mother Road (La carretera mare) entre altres, és una carretera històrica que va formar part de laXarxa de Carreteres Federals d'Estats Units.
Es va establir l'11 de novembre de 1926, tot i que no es va senyalitzar fins a l'any següent.
3. Com podeu veure aquesta ruta travessa 7 estats i passaper ENSENYAR MAPA DE EEUU
4. La manera més còmode de fer-la és amb un cotxe clàssic amb una harley una motorhome o amb una american choper.
5. Ara us explicaré detalladament el recorregut que es potseguir amb els llocs més importants.
6. Comencem la ruta a Chicago Illinois entre Michigan aveniu i Adam Street. Actualment no es circula per la ruta perquè s’ha substituït per les líneesinterestatals però la gent segueix passant per la ruta.
7. A Chicago hi trobem el bar Lou Michelle al que la gent el té per un lloc emblemàtic. La gent diu que si no vas al restaurant és com si no haguessisanat a Chicago. Amés el que fa “famós ” aquest bar és el seu pastís de xocolata.
8. Anant des del bar Lou Mitchelle tot recte arribem a Arcola on viuen els Amish. Que són una comunitat que prové deSuïssa. Es caracteritzen per la seva forma de vestir que no és actual, van amb CARRUS, no fan servir l’electricitat i no tenen telèfon a casa però si que en poden tenir en un despatx fora de casa.Els nens i nenes van a l’escola fins als 14 anys i desprès treballen. Una curiositat dels Amish és que els homes quan es casenels deixa de créixer la barba, que tots la porten ja que és un signe d’Humilitat.
9. Passat Arcola arribem a Pontaic on trobem el mural més gran de la ruta 66.
10. Seguim el camí i travessem ELPONT i arribem a l’estat de Missouri a Sant Louis on el primer que ens trobem és l’arc que és monument nacional des del 1967, mesura 192m d’alt i van tardar 2 anys i mig en construir-lo.
11. A Sant...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La ruta 66
  • Rutas 66 del mundo
  • 66
  • EXPOSICIÓ
  • Rutas
  • RUTAS
  • RUTER
  • RUTAS

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS