Saaaaa

Páginas: 3 (714 palabras) Publicado: 27 de octubre de 2010
Més suport als estudis de Direcció Hotelera
Les institucions recolzen la nova titulació

Font: Eutdh. El nou Grau en Direcció Hotelera, de l’Escola Universitària de Turisme i Direcció Hoteleraadscrita a la Universitat Autònoma de Barcelona, començarà a impartir-se el curs acadèmic 2011-2012, un cop hagi estat aprovat pel Ministeri de Educació, Consell de Universitats i verificat per l’AgènciaNacional de Avaluació de Qualitat y Acreditació (ANECA).

Un conjunt d'institucions catalanes han donat suport a aquest convertiment de la titulació, ja que el canvi del pla d'estudis pot afavorirals estudiants i a les empreses, amb professionals més preparats per assumir càrrecs directius en empreses del sector hoteler.

Les institucions públiques que han donat suport són: el Consorci deTurisme del Vallès Occidental, Secretaria d'Estat de Turisme del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, Ajuntament de Palau-Solità i Plegamans, Ajuntament de Barberà del Vallès i Ajuntament de SantQuirze del Vallès.

Al mateix temps, des del sector privat, també s’ha recolzat la iniciativa de l’EUTDH. Són a destacar entitats com la Confederació Espanyola d’Hotels i Allotjaments Turístics(CEHAT), l’Associació Catalana d’Agències de Viatges (ACAV) i Turisme de Barcelona, entre d’altres.

El nou pla d'estudis per aquesta titulació passarà a tenir 4 cursos, i els crèdits seran EEEShomologats a tota la Unió Europea. L’objectiu és proporcionar la informació necessària en els àmbits de la Direcció Hotelera y de la Restauració, combinant la formació administrativa i de direcció d’empreseshoteleres, d’allotjament i

restauració amb els coneixements propis i pluridisciplinaris enfocats a la planificació d’aquesta indústria. Una formació integral que proporciona als alumnes habilitats icompetències per a la millora de la seva formació personal i l’aplicació a la seva activitat professional. Hi haurà dos posibles itineraris: Direcció d’Empreses Hoteleres Internacionals i Direcció...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • saaaaa
  • saaaaaas
  • saaaaa
  • Saaaaa
  • saaaaa
  • SAAAAA
  • saaaaa
  • Monografia Salud Publica 2 Sistemas De Saaaaa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS