SEGUNDO VIAJE DE COLON

Páginas: 2 (496 palabras) Publicado: 9 de octubre de 2014


SEGON VIATGE

El 25 de setembre de 1493, Colon tornà a salpar disset vaixells (5 naus i 12 caravel·les),amb mil cinc-cents homes,direcció a les Índies des del Port de Cadis.

L'objectiu d'aquest viatge fou explotar, colonitzar, i predicar la fe catòlica pels territoris que havien descobert sota l'aixopluc de les butllesalexandrines que protegien els territoris descoberts de les reclamacions portugueses.

Un cop Cristòfor ja havia salpat direcció Cadis i Amèrica,el seu germá Bartolomé Colon arribà des dela cort de França fins a Barcelona.Allà, els reis li van proporcionar tres vaixells, amb els quals Bartolomé decIdí anar a buscar al seu germá a Amèrica.El va trovar a Santo Domingo, al fort de laNativitat.

El 3 de novembre del 1493 descobrí l'Illa de Guadalupe i el 16 de novembre de 1493 a l'Illa de Boriquen, l'actual Puerto Rico.

El 27 de novembre de 1493 arribà al fortde Nativitat,a l'Illa Hispaniola, trobant el fortí destruït i tots els companys morts.

El 12 de març va iniciar laseva penetració a l'illa,i va construir el fort de Sant Tomás. A mitjans d'abril inicià l'exploració de Cuba i Jamaica.

L'once de març de 1496, Colon tornà a la península amb dues naus,la Ninya ila India (la primera caravel·la construïda al Nou Món).L'once de juny va arrivar Cadis. Rastrejá la costa cercant un emplaçament més segur,i el sis de gener de 1494 fundà la ciutat
de la Isabella.A meïtats de febrer fa tornar 12 vaixells cap al península,sota el comandament d'Antonio de Torres,qui portà un memorial als Reis Catòlics reclamant ajut desesperadament, especialmentmenjar i que es paguessin els sous de la gent. Es queixava en aquest memorial que li havien enviat 200 persones sense sou, que així no tenien recursos per a resoldre les seves necessitats i que molts...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Segundo viaje de colon
  • En El Segundo Viaje De Cristobal Colon
  • Segundo y tercer viaje de colon
  • Segundo Viaje De Colon
  • Segundo Viaje De Colon
  • Primer y Segundo Viaje De Colón
  • Colon Y Su Segundo Viaje
  • Segundo Viaje De Cristobal Colon

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS