selecció

Páginas: 3 (618 palabras) Publicado: 25 de mayo de 2013
Aprendre a ser incompetent en educació física: un enfocament psicosocial
Luis Miguel Ruiz Pérez Facultat de Ciències de l'Esport Universidad de Castilla-La Mancha (Toledo)

Introducció
Aquestarticle parla sobre com la competència motriu pot millorar l’autoestima des infants, el desig de participació en les classes d’educació física, però també pot generar malestar, una baixa autoestima i unsentiment de desagradable cap a l’assignatura. Es fa referència a diversos estudis que parlen sobre el tema i les reflexions que se’n poden extreure.

Contingut
La base de l’article és lacompetència motriu, o més aviat, les conseqüències de la baixa competència motriu que poden tenir alguns alumnes.
Segons l’article un gran percentatge d’alumnes troba l’assignatura d’educació física com unamatèria que el agrada, però així i tot hi ha un petit percentatge que té el sentiment contrari. És important tenir-ho present i plantejar-nos que pot passar quan un alumne troba la matèriainaccessible, no es sent agut perquè no pot mostrar domini ni competència davant els altres companys i pot ser objecte de rebuig. Això pot portar a alguns alumnes a arribar a odiar aquesta matèria i a tenir unsentiment negatiu d’ells mateixos, generant sentiment de pessimisme i inseguretat per afrontar nous aprenentatges. Segons Stemberg (1990) un des obstacles més importants d’aquesta competència motriureeixida és l’opinió de les persones més properes i significatives per a l’escolar. L’autor també en dius que cometem un error si considerem que la competència o incompetència són propietats fixes de lapersona, és a dir o es posseeix o no es posseeix. Després de tot el que s’ha comentat, podem dir que els escolars que són, i se senten competents en educació física, gaudeixen més de la matèria,perquè entre altres coses, poden resoldre feines més difícils en les classes.
És important ressaltar la importància que te el “fer bé” les activitats o no a l’hora de gaudir de l’assignatura, així...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • la seleccio n
  • seleccio e induccion
  • La selecció natural
  • Selecció del personal
  • Estructuras de seleccio
  • Selecció de la mostra
  • LA SELECCI N
  • seleccio de material

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS