Steve Jobs

Páginas: 2 (469 palabras) Publicado: 19 de noviembre de 2012
Primera versió de l’assaig (STEVE JOBS)
El meu assaig tractarà sobre la creació del iPad i iPhone, i sobre un cotxe que va voler fer Steve Jobs amb la mateixa tecnologia que un mòbil, però no li vadonar temps a fer-ho.
En primer lloc, al diari “All Things Digital”, Steve Jobs va comentar que les tablets i PDAs no tindrien molta demanda a Apple, llavors es va centrar en un model de mòbil quetinguis un bon software i que a més seria molt important que tinguessin accés a la informació de forma portàtil. Per tant, els empleats de Apple van deixar de costat els PDAs i es van posar a treballarper fer el iPod i el software de iTunes.
Més tard, el 9 de gener de 2007, els empleats de Apple van anunciar la sortida del iPhone en la convenció de Macworld, i també van dir que es podria navegarper internat a través del navegador “Safari”. I el 29 de juny de 2007 va ser quan el iPhone es va posar a la venta.
Una vegada posat en venda, a les 30 hores Apple ja havia venut uns 270000 iPhones, imés tard es va llençar a la resta d’Europa.
Una curiositat es que el iPad es va crear a partir de que un empleat de Microsoft li deia moltes vegades que Microsoft canviaria tot el món amb elsoftware que implantaria a les tablets, però el que passava, i és el que deia Steve Jobs, que tenien un llapis tàctil, i això no podria revolucionar el món,llavors Jobs li va dir als seus si “serien capaçosde fer-li una tablet on els usuaris podrien teclejar de manera tàctil en la pantalla de iPad, i aixì va ser com es va crear el iPad.
Una altra curiositat va ser que en un sopar entres Steve Jobs i EdZander, aquest últim era un encarregat de l’empresa Motorola, li va comentar que Motorola volia integrar una càmera digital i un iPod al nou model de mòbil, el qual va ser anomenat “Rokr”, el mòbildel futur.
Però, Steve Jobs es va afartar de Motorola i ell va dir als seus empleats que perquè no ho feien ells, o sigui Apple, i així va ser la manera de com es va crear el iPhone, i aquest si que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • STEVE JOBS
  • Steve Jobs
  • Steve Jobs
  • steve jobs
  • Steve Jobs
  • Steve Jobs
  • Steve Jobs
  • Steve Jobs

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS