tareas

Páginas: 2 (338 palabras) Publicado: 25 de mayo de 2013
Per què la filosofia és important en què fer l'home?

Perquè és capaç de preguntar-se sobre les qüestions fonamentals de totes les coses. Mentre que la ciència s'especialitza en una realitatparticular, la filosofia intenta reflexionar sobre la realitat contemplada com un TOT, és a dir, sobre la realitat examinada des d'una visió GLOBAL I TOTAL, aquest és el seu intent. Però, ¿sota quinscamps?, Tres especialment: ontològics, epistemològics i ètics.

Cada camp té la seva aplicació dins de la percepció de la mateixa CIÈNCIA, per tant, aquesta aplicació és OBJECTIVA. Quan aquestapercepció "causa" algun interès particular, un bé particular per a l'individu, aquesta és SUBJECTIVA.

Per exemple:
◙ Posició ontològica: [objectiva, per l'exemple], l'ésser de les coses és el "ser" delconeixement, un "ser" que no és un "tret" però que tampoc és un "ser absolut" (cosa en si ).

◙ Posició ontològica: [subjectiva], gràcies al plantejament d'aquest "ser" del coneixement, podré ajudar ales altres persones a obtenir una millor educació. (Un exemple bast, ho sé).

Podríem dir llavors que la filosofia constantment tendeix a fins subjectius i objectius, es presta per a tots dos. Enel quefer és indispensable, et dóna les pautes perquè puguis actuar correctament, et dóna les eines perquè puguis ser "social" de manera adequada, et dóna els patrons bàsics perquè puguis pensar-a tumateix i preguntar pel món, et dóna el "empenta" fonamental perquè puguis desenvolupar la intel · ligència emocional (per dir solament una) i puguis emprendre una recerca intel · lectual, puguisbuscar la "Veritat" de totes les coses (o d'una d'elles), des d'una aproximació especulativa racional. .. o simplement puguis adonar-te que la "Veritat" no existeix (i que sigui "Veritat" que aquesta noexisteix).

La filosofia té la virtut de PENSAR i pensar-se a si mateixa, la teva pregunta és evidència d'això.

Finalment, és així que pots donar-li la importància que vulguis dins del marc de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Tareas tareas y mas tareas
  • tareas tareas
  • Taran Taran
  • tareas tareas
  • Tareas Y Tareas
  • Mis tareas...Tus tareas
  • Tareas de Tareas
  • Tareas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS