Tecno

Páginas: 2 (438 palabras) Publicado: 2 de noviembre de 2011
Amb aquesta activitat treballarem quins són els motius de la controvèrsia que generen les cèl·lules mare embrionàries i quines són les polítiques referents a aquestes cèl·lules en els diferentspaïsos europeus.
1. Cerqueu quines són les qüestions ètiques que envolten la investigació amb cèl·lules mare embrionàries i intenteu explicar les diferents opinions que generen.
Està bé o malament?La majoria dels investigadors creuen que està bé pero que el fet de que s’hagin d’extreure aquestes cèl·lules dels embrions crea molts problemes ètics.
És correcte fer servir un embrió com una"fàbrica" de cèl·lules mare? Per a molts es correcta ja que creuen que un embrió es una simple bola de cèl·lules en canvi per altres no es correcte perquè consideren un embrió una vida humana més.Quan esdevé un embrió o un fetus un ésser humà? Per a uns en el moment de la concepció i per a altres a mesura de que el fetus creix dins l’úter.
Es poden obtenir embrions, èticament? Hi ha"sobrants" emmagatzemats en frigorífics per tot Europa però el seu destí és incert. A Alemanya, esta prohibit la creació d’embrions “sobrants”" i només permet la fecundació i la implantació a la mare de pocsòvuls a la vegada.
Hi ha altres fonts de cèl·lules mare? Hi ha investigacions recents que diuen que la medula dels aduls podria servir per curar diferents malalties.
Importa la intenció?
Ésuna opció millor la clonació humana? Podria ser perquè alguns creuen que hauriem de tenir el dret de fer el que volguéssim amb el nostre ADN.
Els drets de qui són més importants? Sense dubtes elque surt més perjudicat és l’embrió ja que això li causa la mort. En canvi la persona malalta surt beneficiat ja que gracies a aquest procés es pot curar.
És possible un consens europeu? S’ha demostrat que això es molt difícil.

2. Busqueu quines són les diferents legislacions pel que fa a la recerca amb cèl·lules mare embrionàries en els diferents països Europeus. Quins són els...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Tecno
  • tecno
  • TECNO
  • tecno
  • tecno
  • Tecno
  • tecno
  • Tecno

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS