tecnologia

Páginas: 2 (495 palabras) Publicado: 13 de mayo de 2013






















































1. AVANTATGES DE L’ENERGIA HIDRÀULICA

- És inesgotable mentre que no variï el ciclede l'aigua.

- Té un baix cost de manteniment.

- Té un baix impacte en l'ambient.

- Té llarga vida.

- Es pot fer servir tant per a petits consums com per a nivell industrial.

- Ajuda adisminuir l'emissió de gasos d'efecte hivernacle: en servir com a substitut d'altres fonts més contaminants per produir electricitat. Es calcula que cada kWh produït en una central hidroelèctricaevita la importació d'uns 220 grams de petroli. En un any de producció hidroelèctrica mitjana, Espanya s'estalvia anualment la importació d'uns set milions de tones equivalents de petroli (tep).
- Elsrecursos hidràulics faciliten la gestió dels pics de demanda energètica: ja que l'aigua dipositada als embassaments està disponible per al seu ús. Per tant, és una font renovable que permet el seuemmagatzematge, la qual cosa ajuda a la seguretat del subministrament.

-Avantatges econòmics: Encara que és necessària una inversió molt important per al desenvolupament de les infraestructures quecomponen una central hidroelèctrica, a la llarga, aquest tipus d'energia és barata. Si bé l'energia hidràulica part d'un recurs natural-els corrents d'aigua-el seu desenvolupament requereix construirpantans, preses, canals de derivació i la instal · lació de grans turbines i equipament per generar electricitat. No obstant això, un cop superada aquesta fase, els seus costos d'explotació sónbaixos, i la seva millora tecnològica fa que s'aprofiti de manera eficient els recursos hidràulics disponibles.Además cal tenir en compte els avantatges econòmics indirectes que l'energia hidràulica pottenir per als habitants de la zona on s'instal · la una centra



2. INCONVENIENTS DE L’ENERGIA HIDRÀULICA
-Alt cost en la instal · lació inicial.

- Gran impacte ambiental en cas de centrals...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Tecnologia
  • Tecnología
  • Tecnologia
  • Tecnologia
  • Tecnologia
  • Tecnologia
  • Tecnologia
  • Tecnologia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS