tecnologia

Páginas: 2 (347 palabras) Publicado: 13 de junio de 2013
El manteniment dels revestiments depèn molt del tipus de material. Tots els materials requereixen la neteja periòdica. Alguns com la pedra natural o artificial, requereixen a més un poliment periòdici en el cas del parquet natural també un envernissat.




-Manteniment i reparació d’instal·lacions:
En el cas de la instal·lació d’aigua potable els principals problemes són la calç i lesfuites. El manteniment per evitar els problemes de la calç consisteix en la instal·lació de sistemes de descalcificació, que poden ser electromagnètics o bé químics, si utilitzen resines d’intercanviiònic.
El problema de les fuites es redueix accionat periòdicament les claus de pas i substituint les juntes quan detectem que hi ha petites pèrdues. També és important la instal·lació d’airejadors ales aixetes i de cisternes de doble descàrrega als vàters per reduir el consum d’aigua.
Quan es tracta de la instal·lació de sanejament, el principal problema que s’ha d’evitar són les obturacions.Les principals operacions de manteniment consisteixen en la neteja de les reixetes del desguàs, en la dosificació correcta de sabó a la rentadora i a evitar llençar productes sòlids al vàter.
Lesinstal·lacions de gas han de ser revisades obligatòriament per un tècnic autoritzat que emetrà un “certificat oficial” cada 4 anys, si es tracta de gas canalitzat o cada 5 anys si es tracta de gas butàen bombones. Mentrestant, és necessari mantenir netes i lliures d’obstacles les reixetes de ventilació i observar el color de la flama, ja que si no és blau la combustió és deficient i cal avisar untècnic.
Les operacions de manteniment de la instal·lació elèctrica consisteixen a:
-Accionar periòdicament el polsador de prova de l’interruptor diferencial (ID)
-No connectar molts aparells a unsol endoll per evitar sobreescalfaments.
-No empalmar cables elèctrics i utilitzar allargadors en cas necessari.
-Connectar a bases amb presa de terra els aparells que disposen de clavilles amb...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Tecnologia
  • Tecnología
  • Tecnologia
  • Tecnologia
  • Tecnologia
  • Tecnologia
  • Tecnologia
  • Tecnologia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS