Test a ciegas

Páginas: 10 (2256 palabras) Publicado: 12 de octubre de 2014

7.COMPARATIVA D'ANUNCIS.

Com be he esmentat anteriorment, una de les funcions principals que fan que un anunci televisiu resalti, és la forma en la que actualment, es juga amb el sentimentalisme. Si n'hi ha una campanya publicitaria expera en això és la de Coca-Cola, la qual ha ajudat a que les vedes d'aquest producte puguin de manera extraordinaria. Però no sempre ha sigut així i per aixòara realitzaré una comparativa d'anuncis dels anys 50, amb un actual per veure tot tipus de diferencias.

http://www.youtube.com/watch?v=pnBw-tAJXuw

En aquest spot dels anys 50 observem que el sentimentalisme que inclou és veritablament escáss. Podem veure que venen Coca-Cola com un producte el qual aporta molta energia. Per tant, l'anunci es basa en donar a conèixer cadascuna de lesqualitats del producte en qüestió, com per exemple, la seva energia, força, dinamisme..en definitiva, un spot que es basa es donar a conèixer les qualitats del producte. Aquesta campanya publicitaria relaciona Coca-Cola amb esports com per exemple el beisbol, natació, golf, patinatge..esports on mantenir una força constant és principal. Si ens fixem, consecutivament apareixen curtes imatges entre elsesports de gots o ampolles del producte promocionat, la qual cosa significa: Si beus Coca-Cola, aquesta el donarà la suficient força per continuar practicant l'esport, i a més et refrescarà. Per finalitzar, al final de l'spot una veu remarca les qualitats refrescants i dinàmiques del producte per deixar-les mes clares encara, dient que es força refrescant. En conclusió, dels anuncis de Coca-Cola delsanys 50 es basaven basicament en donar a coneixer el producte d'una manera totalment comercial i res sentimental, però tot i aixì, l'èxit era inmediat.

http://www.youtube.com/watch?v=tzc3FFJDKU8

Si és cert que Coca-Cola actuament te una barbaritat d'anuncis veritablament fantàstic, pero no he pugut evitar escollir aquest per realitzar la pràctica, ya que no he deixat de sonriure desdel'inici fins l'acabament de l'spot, una sensació al veure'l totalment sentimental, emocionant. Primerament podem observar que en ningún moment es ven a Coca-Cola d'una forma comercial ja que no és resalten las qualitats refrescants ni dinàmiques, simplement perque aquestes ya són conegudes per tothom, i d'això es van encarregar anuncis com l'analitzat anteriorment. Si n'hi ha alguna cosa totalmentemocionant d'aquesta campanya publicitaria, és que una persona amb 102 anys, recordi Coca-Cola com una forma de ser feliç i que això, pugui transmitir-ho a una persona acabada de nèixer, la seva neta. Si no creec malament, la finalitat de l'anunci és la forma en la que l'avi aconsella al seu net, que tot i que les coses actualment no estan força bé, cadascù sempre troba la manera de ser feliç, i peraquesta persona, Coca-Cola és capaç de que tot allò dolent, al seu costat sembli menys dolent, sempre hi ha alguna forma de tirar cap endevant. L'avi argumenta i és reconeix a ell mateix com una persona amb sort, i no per res material, si no per allò que te al voltant, com la seva dona, amics, per nèixer i gaudir de la vida..En conclusió, creec que l'anunci vol reflectir la forma en la que, lespetites coses poden fer-te la vida més fàcil, i pot ser, aquesta forma és Coca-Cola. També podem veure una obvia diferencia en la música que acompanya l'anunci. Als spots dels anys 50, la música és totalment forta, energetica, una bona manera de relacionar aquesta amb les qualitats del producte que volian resaltar. Però en canvi, la música que s'utilitza en aquest spot, es totalment suau, acompanyantla veu de l'avi però sense tapar-la, una música que aconsegueix que en cara, te emocionis una mica més. “Lo único que no te va a gustar de la vida es que es demasiado corta, estás aqui para ser feliz”


2. PLÀ DE MARKETING.

SEGMENTACIÓ.
·Geogràfic:
· Aquest producte es internacional
·Social-demogràfic:
· Dirigit a gent per a totes les edads
· Tant la classe social, com el génere com...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La ciega
  • La Ciega
  • ciego
  • el ciego
  • Yo Era Ciego
  • la ciega
  • ciego
  • Ciegos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS