Tirant Lo Blanc Episodis Amorosos

Páginas: 2 (321 palabras) Publicado: 31 de octubre de 2014
CAPÍTOL 117: Tirant és nomenat capità major de les tropes. Ell demana que desaparega el dol del poble per la mort del príncep de la ciutat cristiana en la lluita contra elsinfidels, i per l´avanç dela morisma. En aquest capítol naix el foc d´amor de Tirant per la infanta Carmesina.
CAPÍTOL 119: Diafebus aconsella a Tirant que no manifeste el seu mald´amor. Diafebus conta a Carmesina l´amordel capità. El subdit torna a ell i consola amb les paraules i l´abraçada de Carmesina al seu cap. La infanta entra en la seua cambra iconta el cas de Tirant a una donzella de la seua confiança.Aquesta dona era la filla del duc de Macedònia, Estefania. També apareix la dida de Carmesina, la Viuda Reposada.Tirant es disculpa davant del emperador i li diu que la seua indisposició es devia a mals demar i no al defalliment amorós. Acaba el capítol amb el desconcert de Diafebus que nocomprén la tristor de Tirant quan hauria d´estar content per haver vist a misa a la infanta.
CAPÍTOL 120: Tirantes lamenta que siga una dona qui l´ha vençut per terra i no uncontendent en lliça.
CAPÍTOL 121: en un convit del rei, Tirant recomana canviar el nom de Carmesina, d´infanta a princesa, ja que anavaa heretar el regne. El rei accepta lasuggerència del capità. Hi ha consell on asisteix Tirant i Carmesina.
CAPÍTOL 126:La princesa avisa del perill del duc de Macedònia. Diafebus i Tirant es quedenadmirats del grantresor de l´emperadriu. L´emperador vol saber el pensament que turmenta Tirant per ajudar-lo.
CAPÍTOL 127:Tirant manifesta que el dolor li ve per la mort del príncep, motiu pelqualvol venjar-se dels infidels. La princesa vol saber el pensament que turmenta a Tirant. Ell finalment li diu que pateix mal d´amor. Aquest és l´autèntic dolor de Tirant.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Tirant Lo Blanc Episodis Amorosos
  • Tirant lo Blanc episodis amorosos
  • Tirant lo blanc Episodis amorosos
  • Tirant Lo Blanc
  • Tirant lo Blanc episodis amorosos
  • Tirant lo Blanc: episodis amorosos
  • Tirant lo Blanc Episodis Amorosos
  • tirant lo blanc episodis amorosos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS