Tirant Lo Blanc

Páginas: 4 (856 palabras) Publicado: 21 de septiembre de 2012
Descripció de personatges



Carmesina:


Carmesina es la filla d’un emperador i d’una emperadriu de Constantinoble. Físicament és una gran bellesa i seductora.
Viu en voltada de donzelles icavallers. Un dia Carmesina l’hi confessa a Estefania, (una donzella i cosina d’ella ) el seu enamorament per Tirant. Desprès, Tirant entra a la seva cambra, i l’hi expressa el seu amor a Carmesina,a traves d’un mirall. En una ocasió que Tirant entra a la seva cambra Carmesina es preocupa, de que ningú s’assabenti de que hi ha Tirant, i el tapen amb roba, però quan l’emperadriu entra casi queel descobreixen per que casi que s’assenta al seu cap, i les donzelles es posaren davant de l’emperadriu i Tirant marxa a una altra cambra i la Carmesina el segui, i es besaren i toquetejaren.
Unanit Carmesina, montà un bon escàndol per culpa de Tirant, que es posa al seu llit i l’hi tocava els pits i la panxa, i quan s’assabenta que era Tirant feu un gran crit, que desperta a tothom. Quanentraren a la cambra l’emperador i l’emperadriu per demanar explicacions. Carmesina per no posar-li la vida en perill a Tirant, desvela que una rata gran aviat saltat al llit i l’hi avia esgarrapat a laboca, cosa que l’esgarrapada li fer Plaerdemavida per que pares de cridar.
Carmesina i Tirant es casen amb secret. Però la Viuda Reposada com que tenia gelós del seu amor, li explica a Carmesinamentides de Tirant, que sol el volia per la seva riquesa i per ser rei i desprès anar-se’n amb altres donzelles. Carmesina es deixa endur per les paraules que li avia dit, i no se’n fiava gaire de Tirant.Però com Tirant li demostrava el seu amor torna a confiar amb ell.
Quan Tirant torna al camp de batalles, a Carmesina li arriba la veu que Tirant es mort. Hi ha un dia que la mare de Carmesina estatant preocupada per ella que quan arriba Tirant a Constantinoble. L’emperadriu els uneix per que passin una llarga nit junts. Al cap d’un temps es tornen a casar, però Tirant agafa una malaltia...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Tirant lo Blanc
  • Tirant lo blanc
  • Tirant lo Blanc
  • tirant lo blanc
  • Tirant Lo Blanc
  • Tirant lo blanc
  • TIRANT LO BLANC
  • Tirant lo blanc

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS