Todos los dias de mi vida

Páginas: 3 (557 palabras) Publicado: 4 de septiembre de 2012
TOTS ELS DIES DE LA MEVA VIDA
Títol: Tots els dies de la meva vida
Títol original: The Vow
Direcció: Michael Sucsy
Any: 2012
Génere: Drama, Romance
Interprets: Rachel McAdams, Channing Tatum,Sam Neill, Scott Speedman, Wendy Crewson, Jessica Lange.
Guió: Abby Kohn, Marc Silverstein, Michael Sucsy.
Distribuidora: Sony Pictures
Direcció: Michael Sucsy
Música: Michael Brook, Rachel PortmanSinopsi
Paige (Rachel McAdams) i Leo (Channing Tatum) són un jove matrimoni, bojos l'un per l'altre que viuen una vida plena com a artistes a Chicago. Durant una nevada nocturna pateixen unaccident de trànsit. Leo surt il · lès, però Paige pateix un traumatisme cranial que esborra el seu marit de la seva memòria. Quan aquesta surt del coma, Leo és per a ella un estrany.
Tot d'una, Leo estroba en la dolorosa situació d'haver de reiniciar la relació que tota la seva vida havia desitjat i tornar a guanyar-se l'amor de la seva dona. Mentalment Paige torna a la seva vida quan estudiava dretcinc anys enrere, abans de conèixer a Leo i fer-se artista. En un instant, deixa de ser la dona que Leo coneixia i a sobre no recorda res de la seva vida actual. No pot comprendre per què s'haallunyat dels seus pares (JESSICA LANGE i SAM NEILL), troba a faltar la seva roba més conservadora i no entén per què va deixar la universitat i una prometedora carrera de Dret. A sobre, Paige creu queencara està compromesa amb Jeremy (SCOTT Speedman), que encara la vol i es mostra reticent a estimar Leo, que porta una vida menys convencional dedicant-se a la música. Fins i tot li arriba a estranyarque alguna vegada hagi pogut estimar-lo.

Quan Leo comprèn que la recuperació de la memòria de Paige és una causa perduda, s'enfronta al gran temor d'haver perdut l'amor de la seva vida i a la sevafamília. Es nega a rendir-se, decidint començar de zero i festejar com si s'acabessin de conèixer, amb l'esperança que si ja es van enamorar un cop, puguin tornar a fer-ho. Un repte que posarà a prova...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • resumen obra todos los días de mi vida
  • La Vida En Todos Los Dias
  • todo dias
  • Todos los dias
  • todos los dias
  • todos los dias
  • Todos los dias
  • Todos Los Dias

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS