TOMATES VERDES FRITOS

Páginas: 2 (365 palabras) Publicado: 28 de abril de 2015
MAR BLASCO CARABANTES
GRUP A
IGUALTAT I NO DISCRIMINACIÓ

PEL·LICULA “TOMATES VERDES FRITOS”

Existeix una clara diferenciació del treball en el sexe masculí sobre el femení. En aquesta pel·liculas’aprecia aquesta diferenciació de manera prou remarcable. El paper d’ambdós sexes es diferencia clarament a través d’accions que es dessarollen al llerg d’aquesta pel·licula. El paper del home s’apreciaque arriba de treballar i ja te el sopar a taula, mentres que en el paper de la dona no s’aprecia que tinga una vida laboral equitativa a la del home quan avuí en dia ambdós sexes tenen la mateixacapacitat intel·lectual i formativa per dur a cap els mateixos oficis.

Al llarg d’aquesta pel·licula podem apreciar que el home és l’únic dels dos que te una vida llaboral. Per lo tant és aquest l’únicque du uns ingresos la qual cosa du a cap a una dependencia econòmica per part de la dona sobre l’home. Aquesta dependencia dóna al home el poder totalitari a l’hora de prendre decicions econòmiques.Aquesta situación es pot vore reflexada en el matrimoni de Evelyn.

La conducta de les protagonistes en aquesta pel·licula, és en el cas de Evelyn de sumisió envers del seu marit i en el cas deIdgie i Ruth de autoritat i dependencia económica.

La posició important l’ocupa el home, ja que, reitere, és el que treballa i te una dependencia económica, per lo tant la dona dependeix d’ell per podermenjar, vestir, etc.

Passant al desig sexual, al llarg de la pel·licula es pot apreciar el desig sexual q tenen Idgie i Ruth, que finalment s’acaba complint.

La orientació d’alguns personatges esdeu a experiències viscudes de menuts traumàtiques, com per exemple la de Idgie, que es va morir el seu germà, al que més estima tenia de tota la familia. Aquest va morir en les vies d’un tren quan esdisposaba a bandonar-les, però la sabata se li va quedar enganxada a la via del tren i no va poder escapar de la mort. Aquest fet va fer que Idgie tingera un comportament rebel i pasota, que es...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Tomates Verdes Fritos
  • Tomates Verdes Fritos
  • pelicula tomates verdes fritos
  • Tomates Verdes Fritos
  • Tomates Verdes Fritos
  • Tomates verdes fritos
  • Tomates Verdes Fritos
  • Tomates Verdes Fritos Educacion Socia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS