Tomates Verdes Fritos Educacion Socia

Páginas: 4 (885 palabras) Publicado: 22 de enero de 2013
Tomates verdes fritos


* Analitzeu la pel·lícula extraient els diferents elements que es posen
en joc en la relació entre les dones a partir del relat d’una d’elles.
Evelyn es unadona casada, de mitjana edat. Que viu frustrada per la manera com transcorreix la seva vida, principalment pel seu físic o per la simplesa en que es basa el seu matrimoni. A partir de que coneixNinny de casualitat. Les seva història, i el seu coneixement sobre la vida es capaç de tergiversar el conformisme en que l’envolta d’una manera impressionant.

Evelyn va a una terapia amb la finalitatd’avivar al seu matrimoni, però no l’ajuda massa. El que necessita es un canvi molt més profund no en el matrimoni si no en ella mateixa. En la visió que té cap a ella. Necessita això per realmentsolucionar el que li sembla més important. El fet que Ninny, s’obri plenament a ella amb i expliqui les “seves històries” amb tanta passió fa que Evelyn realment es commogui i neixi un vincle entreelles.

En el fons el que li fa falta, es quelcom que sembla molt simple a primera vista. Necessita que algú l’escolti, que algú la comprengui. Algú com Nanny, amb una “força espiritual” suficient, quepugui transmetre-li que es capaç d’allò que es proposi.
L’acció que marca un abans hi un després en la vida de Evelyn es el moment què colpeja el cotxe de les dues noies que s’han rigut d’ellaanteriorment en el pàrking d’un supermercat. Aquest fet, es fruit d’allò que li ha “contagiat” les estones amb Nanny. On a agafat l’ímpetu suficient per no permetre que se la trepitgi més. Després d’aixòse sent bé, i es capaç de estar motivada per resoldre tots àmbits que la feien sentir malament abans. Comença a fer exercici, a tenir força.

Sentir-se així comença a donar els seus fruits. Es capaçde fer-li arribar el missatge al seu marit de manera que aquest entengui com es sent, que es el que no li agrada. Tal sentiment li arriba i aquest aconsegueix adonar-se de la situació i fer-hi...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Tomates verdes fritos
  • Tomates Verdes Fritos
  • Tomates Verdes Fritos
  • pelicula tomates verdes fritos
  • Tomates Verdes Fritos
  • Tomates Verdes Fritos
  • Tomates verdes fritos
  • Tomates Verdes Fritos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS