trabajo el jardinero fiel (catalán)

Páginas: 5 (1006 palabras) Publicado: 18 de marzo de 2013
Treball de religió: El Jardinero fiel


Fitxa tècnica
Director: Fernando Meirelles.
País: Regne Unit.
Any: 2005.
Duració: 129 min.
Gènere: Drama, thriller.
Actors: Ralph Fiennes (Justin Quayle), Rachel Weisz (Tessa Quayle), Danny Huston (Sandy Woodrow), Bill Nighy (Sir Bernard Pellegrin), Pete Postlethwaite (Lorbeer), Bernard Otieno Oduor (Jomo), Donald Sumpter (Tim Donohue).Guió: Jeffrey Caine; basado en la novela de John Le Carré.
Producció: Simon Channing Williams.
Música: Alberto Iglesias.
Fotografia: César Charlone.
Muntatge: Claire Simpson.
Diseño de producció: Mark Tildesley.
Vestuari: Odile Dicks-Mireaux.
Sinopsi
En un remot lloc al nord de Kenya, succeeix l’ assasinat de l'activista més entregada de la zona, la brillant i apassionada Tessa Quayle (RachelWeisz). Un metge local que l'acompanyava ha fugit , provocant que tot sembli apuntar cap a un crim passiona comès pel seu amic. Sandy Woodrow (Danny Huston), Sir Bernard Pellegrin (Bill Nighy) i els altres membres de l'Alt Comissionat Britànic estan convençuts que el vidu de Tessa, l'afable i poc ambiciós Justin Quayle (Ralph Fiennes) deixarà l'assumpte a les seves mans , però estan molt equivocats.L'equilibri professional del diplomàtic i la seva dona ha acabat provocant la pèrdua de la dona a qui tant estimava. Aquesta extranya parella s'atreien mútuament i gaudien d'un feliç matrimoni. Els records d'aquesta unió empenyen a Justin a prendre una decisió per primera vegada en la seva vida personal i professional. Perseguit pels remordiments i ferit pels rumors de les suposades infidelitatsde la seva esposa, Justin se sorprèn a si mateix llançant-se a una perillosa recerca de la veritat, tot decicidint netejar el bon nom de la seva dona i "acabar el que ella va començar". Per aconseguir-ho, ha d'aprendre a marxes forçades com funciona la indústria farmacèutica, ja que Tessa va estar a punt de descobrir un escàndol, i viatjarà per dos continents a la recerca de la veritat. No trigaràa adonar-se de l'existència d'una conspiració tan letal com comuna que s'ha cobrat la vida de la seva dóna i d'innocents i posarà la seva en perill per tal de treure el vel al misteri.


El Jardinero Fiel (títol)
Aquesta pel·lícula s’ anomena així ja que Justin era un diplomàtic aficionant a la jardineria, concretament a la cura del seu propi jardí. Justin en cap moment deixa de creure en laseva dona i es per això que en el nom de la pel·lícula se l’ anomena com a fidel.

Valoració ètica dels personatges principals
Justin Quayle: Un personatge totalment ètic i fidel a les normes morals universals. Lluita per defensar el nom de la seva muller, i és per això que la meva opinió sobre ell és positiva.
Tessa Quayle: la trobo una persona digne d’ admirar, ja que lluita per uns valorsètics corresponents a la utopia que hauria de ser una realitat. Avui en dia, sacrificar-se o no per el que un creu és el que marca la diferència entre una persona honrosa i una que no.
Sandy Woodrow: la meva valoració sobre en Sandy és totalment negativa, ja que és el clar exemple de l’ home corromput pel desig, que actualment seria homòleg als polítics corruptes de l’ actualitat.

Estadismorals de 4 personatges
Justin Quayle : Jo el catalogaria com l’ estadi moral 4, molt proper a 5 i al 6, ja que defensa la lleialtat a la seva dona, però no fa la recerca de la multinacional per vocació
Tessa Quayle: Jo la catalogaria l’ estat moral 6, ja que defensa els valors universals morals que haurien de estar presents arreu del món sense demanar cap remuneració a canvi.
Sandy Woodrow: Jo elcatalogaria com a l’ estadi moral 2, ja que actua segons els propis beneficis i és per això per el que accepta ajudar a la Tessa.
Sir Bernard Pellegrin: Jo el catalogaria com Sandy, de l’ estadi 2, ja que només actua per obtenir el màxim benefici econòmic.


Comportament de l’ empresa farmacèutica:
La farmacèutica aprova dur a terme una campanya de prova del seu nou medicament, que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El jardinero fiel (Catalán)
  • Trabajo De El Jardinero Fiel
  • Película EL Jardinero Fiel
  • El jardinero fiel
  • El jardinero fiel
  • El Jardinero Fiel
  • El jardinero fiel .
  • el jardinero fiel

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS