trabajo pel.licula

Páginas: 6 (1263 palabras) Publicado: 13 de febrero de 2015
C.M.CONTEMPORANI

1.Fes una breu sinopsis de la pel.licula.
Aquesta pel.lícula narra la velocitat d’un virus mortal que es transmet per l’aire i mata en qüestió de dies. A mesura que es va extenent l’epidemia, la comunitat mèdica mundial lluita per trovar una cura i controlar el pànic que s’exten mes ràpid que el mateix virus per la societat. Al mateix temps, la gent lluita per sobreviurecom pot, aixi que la societat es descontrola.
2.Quin és el tema principal de la pel.lícula i els secundaris.
El tema principal és l’expansió de l’epidemia, i els secundaris, la manipulació dels mitjans de comunicación i l’enriquiment de les empreses farmaceutiques.
3. Que us ha semblat la pel.lícula? Us ha agradat? Justifiqueu la vostra resposta.
Personalment m’ha agradat, m’ha semblat una bonamanera de concienciar de la gravetat que pot arribar a tenir una malaltia infecciosa, epidemia i una critica del funcionament de la farmacéutica. També crec que ha fet una “exageració” o un cas molt extrem de com pot arribar a influenciar-nos un mitjà de comunicación com el periodista de la pel.lícula, però aixo ha fet poder veure-ho mes clar.
4.Quina relació hi ha entre el títol de lapel.lícula i la pel.lícula?
Doncs que principalment la pel.lícula tracta d’una epidemia i de com s’exten, és a dir que es contagia. Per tant el títol és l’idea principal de la pel.lícula.
5.Quina es l’escena de la pel.lícula? Per què?
L’última escena. Perquè és el momento en que es veu quin es el punt zero de la malaltia, i la facilitat per propagar-se.
6. Li canviaries el final a la pel.lícula? Perquè?
No, perquè m’ha agradat el final i no acaba malament, finalment es trova una vacuna per a la malaltia i part de la gent aconsegueix sobreviure.
7. Quin és l’origen, les característiques i la manera de com actua aquest virus?
L’origen es un ratpenat que agafa un tros de platan, entra a una granja de porcs, se li cau el tros i se’l menja un porc, a partir d’aquí començen a infectar-sepersones. Els simptomes són: cansament, febre elevada, tos i atacs epileptics.
8. Quina solución plantegen al problema durant la investigación i al final?
Busquen una vacuna que et fagi inmune al virus i finalment ho aconsegueixen.
9. Per què el protagonista no es posa malalt?
Perquè és inmune al virus i encara que hagi estat en contacte amb gent que el tenía com es el cas de la seva dona i el seufill, a ell no li afecta.
10. Com es transfereix i amb quina velocitat es transmet el virus i la malaltia?
Es transfereix per l’aire i el contacte físic, es transmet a una velocitat brutal, cada dia s’eleva al cuadrat el número d’afectats (mes o menys).
11. Quins són els símptomes i quin és el diagnòstic de la malaltia?
Els símptomes són: cansament, febre elevada, tos, visió borrossa i sens comun eco.
12. Què faries si tinguessis información privilegiada que pogués causar alarma, la compartiries amb la teva familia i amics, com fa el doctor Cheever?
Tot i que no sigui gaire profesional, en una situación com aquesra faria el mateix que el doctor Cheever.
13. Què penseu de l’actitud del periodista? Penseu que respecta la llibertat d’expressió? I, què penseu que estigui en contra de lavacunació?
El que aconsegueix el periodista és causar una crisis paral.lela de paranoia i por tan infecciosa com el virus. No respecta gaire la lliberta d’expressió, creu que ell és l’únic que té la raó i diu que al públic no se li està dient la veritat. I pensó que no es correcte estar en contra de la vacunació en un cas tan extrem com el de la pel.lícula perquè es la única manera d’aconseguirque es paralitsi l’expansió de l’epidemia.
14. Analitzeu la frase : “Als blogs no s’està escrivint, són graffittis amb puntuació”.
El que crec que intenta transmetre aquesta frase el que als blogs no s’escriu la realitat sobre la malaltia i s’informa del progres de la medicina en la solución de l’epidemia, sino que s’escandalitza més a la población i cadascú expressa la seva opinió.
15. Què...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Anàlisi pel.lícula "Cobardes"
  • Etngrafies De La Juventut" "Pel.Licula El Blog
  • trabajo del trabajo
  • trabajos trabajosos
  • Trabajadores Del Trabajo
  • Trabajo Del Trabajo
  • El trabajo y el Trabajador
  • Trabajo Trabajador

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS