Trabajo Sobre Guggenheim

Páginas: 4 (752 palabras) Publicado: 23 de mayo de 2012
Ariadna Garcia Giralt
2n Batx. B
INFORME SOBRE EL MUSEU GUGGENHEIM DE BILBAO.

El Museu Guggenheim Bilbao, obra de l'arquitecte americà Frank O. Gehry, constitueix un magnífic exemple del'arquitectura més avantguardista del segle XX. L'edifici representa un palau arquitectònic pel seu disseny innovador i conforma un seductor teló de fons per a l'exhibició d'art contemporani. Va ser inauguratel dia 18 d’octubre de l’any 1997 i ens mostra exposicions d’art que provenen de la fundació Guggenheim. Posteriorment va rebre el premi nacional “Puente de Alcántara l’any 1998.
SITUACIÓ:
Elterreny total del museu es de 32500m2, dels quals 24000m2 estàn edificats. Els metres utilitats en els espais expositius són 9066m2. El museu es troba, per una banda, al costat de la “Ría del Nervión” enuna zona anomenada Abandoibarra, al costat del pont Prínceps d'Espanya i per l’altre es trova atravessat en un dels seus extrems amb el pont de “La Salve”. L’edifici queda completament integrat alpaisatge de la ciutat a causa dels materials que amb els que es van dur a terme la construcción, a la seva altura i la seva grandària.

CONSTRUCCIÓ DE L’EDIFICI:
L’edifici va ser realitzat gràcies aun programa informàtic aeroespacial anomenat CATIA. A partir dels plànols de l’arquitecte, Gerhy, es van anar donant forma a poc a poc. Aquest fet va ser el pioneer en la historia de l’arquitecturaque es disenyaven els plànols d’un edifici amb la tecnología digital tant sofisticada. Com a molts dels seus treballs anteriors l'estructura principal està esculpida seguint contorns gairebé orgànics.El museu afirma no contenir una sola superfície plana en tota la seva estructura.L’edifici està construit amb uns murs de càrrega, els quals tenen una estrucutura interna formada per barres d’acer.ESTRUCUTURA EXTERNA:
Des de la prespectiva del riu, l’edifici te forma de vaixell. A més a més, els seus panells brillants s'assemblen a les escates d'un peix recordant-nos les influències de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • TRABAJO SOBRE
  • Trabajo Sobre La
  • trabajo sobre los contratos de trabajo
  • guggenheim
  • Trabajo sobre "Ensayo sobre la ceguera"
  • Guggenheim
  • Guggenheim
  • Trabajo sobre violencia en el trabajo HG

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS