Trabajo sobre Italia turística

Páginas: 3 (710 palabras) Publicado: 22 de mayo de 2013
VENECIA
-Ponte della contituzione:
Aquest pont és el quart que travessa el Gran Canal i comunica la Piazzale Roma amb l'estació de trens Santa Lucia. Va ser ideat pel reconegut arquitecteespanyol Santiago Calatrava i l'obra contrasta amb l'arquitectura renaixentista i barroca veneciana, per la seva composició, que consta d'un sol arc metàl • lic de 94 metres i una alçada màxima al mig delcanal de 9,28 metres.

-Plaza San Marcos en invierno:
La Plaça Sant Marc a l'hivern queda inundada per l'aigua del mar. Aquest fenomen de "acqua alta" passa des que, al segle passat, es van alterarles defenses naturals contra les marees. Aquesta plaça envoltada d'edificis porticats, és una de les més famoses del món per la basílica que la presideix, pel Campanile i pel palau Ducal ques'erigeix en un costat.



-Basílica de San Marcos:
Aquesta basílica, situada a la ciutat de Venècia, té planta de creu grega i està coronada per cinc grans cúpules bizantines del segle XIII. Labasílica original es va erigir al segle IX per acollir el cos de l'evangelista Marc. A partir de llavors, es va reconstruir en diverses ocasions, enriquint-se a mesura que la República Veneciana guanyavapoder i esplendor. Són imponent seus més de 4.000 metres quadrats de mosaics d'or que cobreixen les seves parets i sostres.

GÉNOVA
-Riomaggiore:
Riomaggiore, assentat sobre un barranc, llueix en lesseves façanes tota la gamma d'ocres i torrats que hi ha entre el groc i el vermell de la propera Toscana. Es tracta del llogaret més oriental de Cinque Terre, la més gran i la que acull l'oficina delparc nacional. En el seu minúscul port conviuen les barques i els restaurants especialitzats en peix.



-Ciudad de Savona:
Savona és una bella ciutat situada a la regió de Ligúria i distant 45quilòmetres de la capital regional Gènova. Aquesta ciutat es troba travessada pel riu Letimbro i el tercer port d'importància de la regió, després de Gènova i La Spezia, a més aquesta ciutat és un...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Sitios Turisticos De Italia
  • Lugares Turisticos De Italia
  • Paquete Turístico De Italia
  • Lugares Turisticos De Italia
  • todo sobre Italia
  • Trabajo De Italia En Ingles
  • Trabajo Geografia Turistica
  • trabajo de legislacion turistica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS