Trabajo yo soy sam

Páginas: 4 (973 palabras) Publicado: 30 de noviembre de 2010
1. Descriu la relació entre el Sam i la seva filla Lucy. Quin tipus d’aferrament té la Lucy cap al seu pare? Tot seguit, compara-la amb la relació que té la Rita (l’advocada) amb el seu fill. Quinaet sembla que és la millor i per què?
La relació de la Lucy i en Sam és una relació basada en l’afecte, l’amor i el respecte. La seva relació es veu des de fora com una bona relació, el Sam estima elseu pare, i l’ajuda com pot amb el seu retraç. Per una altre banda, en Sam intenta ajuda a la Lucy tan com pot, encara que ell ja es veu limitat. També en Sam passa cada moment que te lliure amb laseva filla, la porta al parc, a comprar... és un pare molt atent i això la Lucy ho agraeix molt.
La Lucy estima molt el seu pare, per ella és el millor pare del món ja que la porta al parc, li llegeixcontes, i passa tot el temps del que disposa perquè la seva filla s’ho passi bé i es diverteixi. La Lucy sap que el seu pare és un bon pare i a ella no li importa el grau de discapacitat que té enSam, tot el contrari, ella no pensa que el seu pare sigui un discapacitat, ella el tracta normal sense tenir en compte que la seva intel·ligència és superior.
Per un altre banda la relació de la Ritaamb el seu fill és molt freda. La Rita mai té temps per passar una estona amb el seu fill, ja que es passa tot el dia treballant i quan arriba a casa ja es molt tard. Ella és una persona molt ocupada,la seva relació amb el seu fill es molt dolenta, el nen careix d’afectivitat per part dels seus pares i això fa que sigui una mica rebel, i no vulgui fer cas a la seva mare, cosa que fa que la Ritaperdi els nervis i li cridi.
La millor relació sens dubte és la de en Sam i la Lucy, per les raons que he explicat anteriorment.
2. Descriu i comenta l’escena de la sabateria. Quines emocions hadespertat en tu?
L’escena de la sabateria és molt especial. Tots els amics d’en Sam l’ajuden a ell i ha la Lucy a escollir unes sabates noves per anar a l’escola. Encara que ensenyen sabates més...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Trabajo De Lenguaje Sam
  • Trabajo practico de my name is sam
  • sama
  • YO SOY SAM
  • Yo Soy Sam
  • Yo soy sam
  • Yo soy Sam
  • el saman

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS