Trabajo

Páginas: 2 (413 palabras) Publicado: 26 de mayo de 2011
Malaria: mosquits Anopheles, es un protozou anomenat Plasmodium infecten el fetge i els eritrocits de la sang. Es transmet amb la picada d'un mosquit el qual el virus es reprodueix a les sevescelules i pasa a les seves glandules salivals. La curació es a base de medicaments antipalúdics, encara que el millor métode es evitar les picades de mosquit.

Malalties diarreiques: son causades per unvirus o microorganisme, depenent de la malatia, es contagia per via digestiva en consumir aliments o begudes, el seus simpotomes son diarrees i vomits, a causa d'aixo es pert molta aigua, salsminerals i en alguns casos en por morir per deshidratació. La seva cura es centra basicament en fer repos i hidratar-se constantment. La prevenció es potabilitzar l'aigua, ja que a mon hi ha 1.100 millons depersones sense aigua potable.

Tuberculosis: l'agent causal son bacteris de l'especie Mycrobacterium tuberculosis, es transmet per via respiratoria a traves de gotes de saliva, infecta les celulespulmonars i altres organs, es cura amb farmacs antituberculosos, encara que es pot prevenir portant mascaretes i aïllant als malalts. Es una de les malalties mes esteses i que causen mes morts en totel mon.

Sida: virus VIH, infecta i destueix a moltes celules especialment a les celules T CD4, a causa d'aixo el sistema immunitari queda gairebe inoperat i es incapaç de lluitar contra lesinfeccions menys perilloses. Es transmet per contagi sanguini, relacions sexuals sense protecció i de mare a fill durant el part. No existeix un farmac que la pugui curar, sino que son farmacs que allarganla vida del pacient. La prevenció es evitant compartir xaringues i no mantenir relacions sexuals sense preservatius.

Grip: es causada pel virus de la grip, es contagiada per ingestio o inhalació desaliva, els principals simptomes son la febre, faringitis, dolor muscular, mal de cap... els antibiotics no son efectius, i l'unica cosa que es pot fer es esperar a que el sistema immunitari venci...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Trabajadores Del Trabajo
  • trabajo del trabajo
  • Trabajo Del Trabajo
  • El trabajo y el Trabajador
  • Trabajo Trabajador
  • trabajo trabajo
  • trabajo trabajo
  • Trabajo de trabajo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS