Trabajos

Páginas: 4 (775 palabras) Publicado: 29 de noviembre de 2012
GENT DEL PLANETA
Un documental vist des de el terrat del Caire, on es veu la vida d’aquesta gent on cada tarda fan les seves activitats diàries. Aquesta gent te una cultura diferent a la nostra, sonmolta gent vivint al mateix lloc, i tot emparentades. Gent de classe mitjana que viu com pot, en aquest cas, al terrat, es com un poble, es comuniquin pels passadissos que comunica terrat amb terrat.Els seus hàbits per tenir un lloc de viure era pagar al llogater diners per fer-se una barraca i concertar-se a l’aigua i la llum.
Als terrats abans només si vivia i ara també hi treballen. Laseva cultura fa que les persones resin pel fet de poder tenir un lloc on viure.
Els nens juguen amb el que podem, a molestar a les cabres, es diverteixen com a nenes de poble. Els països per a ells sóncom tombes, per que creuen que es fosc al terrat passen tots els dies i baixen al carrer molt poques vegades. I viuen tots junts, s’agrupen per fer el dinar i cada una fa una tasca diferent, compra,l’altre neteja, però totes cuiden del marit.
Son persones poc respectades, els tractes com si fossin menys que els llogaters en canvi ells tenen una casa gran i bonica estan socialitzat de maneradiferent, amb tot ben condicionat. Hi es queixen dels sorolls dels nens per poder fer-los fora d’alguna manera.
Al Caire hi viu molta gent, per culpa d’una política errònia no hi ha habitatges. Però hi hamolta gent que no te connexió ni aigua ni res.
Aquesta gent, te una cultura diferent a la nostra, la seva forma de viure es diferent, comparteixen més en grup i viuen d’una manera que nosaltres noestaríem preparats a fer, però la cultura va lligada a la societat i aquesta societat ja esta lligada a aquest tipus de vida, aquesta gent es podria trobar en un grup social primari o comunitats que sónpetits grups de persones vinculades per llaços de naturalesa emocional i es caracteritzen per tenir un grau elevat d’interacció entre els seus membres. Hi ha agents de socialització que són molt...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Trabajadores Del Trabajo
  • trabajo del trabajo
  • Trabajo Del Trabajo
  • El trabajo y el Trabajador
  • Trabajo Trabajador
  • trabajo trabajo
  • trabajo trabajo
  • Trabajo de trabajo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS