Trastorn Bipolar

Páginas: 4 (945 palabras) Publicado: 28 de febrero de 2015
Trastorn Bipolar

¿Que és el trastorn bipolar?
El trastorn bipolar també coneguda com malaltia maníac-depressiva és una greu malaltia del cervell i que afecta a l’estat d’ànim d’una persona. Avegades se senten molt feliços i “animats” i molt més actius que de costum, això es diu mania. En altres ocasions aquestes persones es senten més molt tristos “desanimats” i molt menys actius, això es diudepressió. També tenen períodes de depressió. El trastorn bipolar també poc provocar canvis en el comportament i d’energia.
El trastorn bipolar no és el mateix que els alts i els baixos queexperimenten totes les persones, aquesta malaltia té uns símptomes més potents. Pot danyar la relació entre les persones del seu entorn i fer difícil conservar una feina, les persones son més perillosos ialgunes persones que pateixen aquesta malaltia intenta fer-se mal o suïcidar-se.
¿Perquè es causa aquesta malaltia?
La causa és per un desequilibri electroquímic en els neurotransmissors cerebrals i perexperimentacions “d’episodis” maniàtics i depressius. També per els gens, perquè la malaltia és hereditària i la anormalitat en l'estructura i funció del cervell. Aquesta malaltia pot dura tota lavida si no es tractada. El trastorn bipolar afecta per igual a homes i dones, i generalment comença entre els 15 i 25 anys. La causa exacta es desconeix, però es presenta amb major freqüència en parentsde persones que pateixen aquest trastorn.
Tipus de trastorns bipolars:
-Trastorn Bipolar Tipus I: Es dóna en aquelles persones que ham experimentat en algú moment algú episodi maníac o depressiu.També es freqüent que hagi passat una o més depressions.
-Trastorn Bipolar Tipus II: Es caracteritza per episodis de depressió major o almenys amb un episodi hipomaníac. Aquest episodis no arriben alsextrem de la mania. Aquest tipus és molt més difícil de diagnosticar. Podem presentar símptomes psicòtics durant la depressió.
-Trastorn Bipolar Tipus III: Es parla d’aquest tipus quan una persona...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Trastorno Bipolar
  • El trastorno bipolar.
  • Trastorno Bipolar
  • Trastorno bipolar
  • Trastorno Bipolar
  • TRASTORNO BIPOLAR
  • Trastorno Bipolar
  • trastorno bipolar

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS