Treball català: relats de fantasmes.

Páginas: 3 (677 palabras) Publicado: 21 de septiembre de 2014
 Opinió Personal:

He seleccionat aquest llibre perquè m'agraden molt les històries de fantasmes, por i aparicions, i a més és un llibre molt curt que es llegeix en una sola tarda.
Elsdibuixos són meravellosos. La lectura m'ha semblat facilíssima. M'ha agradat molt aquest llibre, perquè té molta intriga i misteri. El relat que més m'ha agradat, ha estat el de Cors perduts és moltxulo perquè té part de bruixeria.
No obstant això aquest llibre té relats que no m'han agradat, com A la carretera de Brighton que és una mica cutre.
Resum!

El llibre presenta vuit contes, totsells relacionats amb els fantasmes i el més enllà .
El primer conte es diu La Llitera Superior, i tracta d'una suïcida que viatge després viatge retorna al vaixell, a la mateixa llitera en què viatjavaper tirar-se sempre per la mateixa finestreta. Tots els viatgers que viatjaven a la llitera de sota del suïcida també morien. Un viatger desafia aquesta maledicció i està a punt de morir .
Elsegüent conte es diu En marbre i a mida natural, i tracta de dos germans que havien estat en vida cruels i brutals i que un cop morts, les estàtues que havien posat sobre les seves tombes s'aixecaven, en lanit de Tots Difunts, i tornaven a casa, com obligats per alguna cosa superior a les seves voluntats. Els cavallers de pedra tornen a casa i assassinen la dona del protagonista perquè no havia volgutabandonar la casa a aquesta nit.
A la carretera de Brighton és un conte on un captaire una i altra vegada és atropellat per un cotxe i portat a l'hospital per un metge. Mor a l'hospital i l'endemàtorna a la mateixa carretera, per tornar a morir, l'acompanyant que durant un tros camina amb ell no ho sap, però també ha mort aquell mateix matí.
Cors perduts té a veure amb un senyor que hadescobert el secret de la immortalitat, però aquest secret tenia a veure amb sacrificar tres joves, treure'ls el cor i menjar-los. Dos nois havien mort abans que el jovenet del conte s'adoni del que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • treball catala
  • Treball Hockey Gel Catala
  • treball catala intrerrail
  • RELATS DE FANTASMES
  • Treball catala
  • TREBALL CATAL
  • Treball Àgora Català
  • L´aventura del catala, treball.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS