Treball De Recerca TDR

Páginas: 4 (854 palabras) Publicado: 1 de marzo de 2015


1- HISTÒRIA

La creació del C.B. Valls va començar gracies a Joan Güell, aquest va crear un equip format per diversos jugadors d'altres equips com: El Frente de Juventudes i l'AAEET el 19d'octubre de 1952.
El primer any ja van arribar els èxits i el C.B. Valls va quedar campió de Catalunya de la segona categoria B. L'any 1953 el club va passar a dir-se C.B. Valls ja que finsllavors es deia U.D. Águilas.
Aquell mateix any el C.B. Valls va quedar campió de la segona categoria A i automàticament va ascendir a primera regional. Durant els anys 50 el C.B. Valls es va mantenir aprimera regional inclús en una de les seves temporades va guanyar el campionat de Catalunya absolut. Els problemes van arribar la temporada 1960-1961 on el C.B. Valls va estar a punt de desaparèixerper motius econòmics tot i que una campanya dirigida per directius i jugadors va salvar al club, aquesta campanya va consistir en anar pel carrer captant socis. D'aquesta manera va sorgir una novajunta gestora, presidida per Joan Muret. L'any 1962 es va constituir de manera oficial l'entitat C.B.Valls, això va ser possible gràcies a la quantitat elevada de socis al club. Entre el 1963 i el 1969 elC.B.Valls va jugar a segona nacional però l'any 1970 va perdre la categoria.

Coincidint amb l'inauguració del pavelló Joana Ballart, l'any 1971 es va crear el primer senior femení. L'esforç de lajunta, dels socis i de molts vallencs, va fer realitat un somni, construir un pavelló que fou l'enveja de molts pobles i ciutats ja que en aquells anys pocs podien gaudir d'unes instal.lacions comaquelles. Durant aquells anys es van anar creant altres seccions: futbol, ciclisme, tennis, tennis taula, hoquei i petanca. Actualment es conserven dues d'aquestes seccions: ciclisme i tennis taula.

Entreel 1977 i el 1988 el C.B.Valls va passar moments molt durs i en diverses ocasions va estar a punt de desaparèixer. L'any 1988 va agafar la presidència el Sr. Albert Girona, aquest va consolidar el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Treball de recerca
  • Treball de recerca
  • Treball recerca
  • treball de recerca
  • Treball De Recerca
  • Treball De Recerca
  • treball de recerca
  • TREBALL DE RECERCA

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS