TREBALL FIL

Páginas: 9 (2115 palabras) Publicado: 5 de noviembre de 2015

-pag. 51
TECNOLOGIA
APORTACIONS DE LA TECNOLOGIA A LA VIDA DELS ÉSSERS HUMANS
1. A mesura que passa el temps veiem com la tecnologia va evolucionant, veiem com a poc a poc les coses milloren, com milloren els vehicles, els electrodomèstics, tot tipus de coses que a poc a poc fan que la nostra vida sigui millor, però el veritable qüestionament que ens hem de fer és la societat està evolucionant.Doncs la veritat és que així com a passos de gegant la tecnologia evoluciona, la societat no, la societat per cada 2 passos que dóna enrere 1, i es veu àmpliament reflectit en aquest sense nombre de notícies que dia a dia veiem, llegim o fins escoltem . És veritat que aquesta tecnologia ens ajuda per a viure millor, però al mateix temps ajuda a que es pugui veure afectada la societat, per unnombre petit de persones que només volen fer el que els seus desitjos més violents desitgin. En fi no vaig a parlar de violència en aquest article, cosa que intento fer és que donar a conèixer com la tecnologia la podem utilitzar per millorar la nostra vida en comptes d'acabar-la. La tecnologia és un concepte ampli que abasta un conjunt de tècniques, coneixements i processos, que serveixen per aldisseny i construcció d'objectes per a satisfer necessitats humanes.
2. Els avanços en la ciència la tecnologia i la tècnica indiquen en tots els ambients de l'activitat humana els coneixements que es produeixen diàriament són el resultat de l'Experiència, la creació intel·lectual i la seva aplicació dels diferents disciplines i accions diàries de la persones en la seva dinàmica social. En el campd'informació i il·luminació el creixement ha estat progressiu en tots els seus dimensions donat de cada novetat està generant a partir d'ells noves creacions i millores tecnològiques, parlem sobre l'avaluació dels computadors que el homes des dels seus inicis va ser milloraments en la mesura de les necessitats i de la potencials Possibilitats que al seu torn es van creant aquesta avaluació aquestarígida en cinc generacions la primera generació trobem que les computadors empraven bulbs per processar informació li ingressaven les dades i programes en codi especial per mitjà de targetes perforades en la segona generacions la computadors continuaven evolucionant la seva mida era més petit i creixia la seva capacitats de procediment es vaig posar definir la forma de comunicar amb el delscomputadors apareixen també els programes processadors de paraules com Word Stan el full de càlcul i altres més que canvien la imatge de la pc el programari comença a tractar d'arribar al pas de maquinari per mitjà de l’usuari.
3. En la dècada de 1970 la IBM i produeixen una ordinadors caracteritzades per ser molt potents i veloços en aquesta època que fan part de la sèrie 370 també la UNIVAC amb elsmodels 1108 i 1110 maquina en gran escala a la curta generació Apareixen els microprocessadors , xips de memòria i la microminiauturizació dues millores la tecnologia a les computadores marquen aquest inici el reemplaçament dels nuclis magnètics pels xips de silici i la col•locació de molta molt component en un sol xip procediment a la micro miniaturització dels circuits elèctrics elsmicroprocessadors van ser un gran davant de la microelectrònica que circuits que el seu circuits d'alta densitat amb una gran velocitat 1976 Steve Wozniak i Steve Jobs inventa la primera micro miniaturització d'ús massiu ja més tard formen la companyia conegut com Apple la qual és una de les cinc companyia més gran del món la mida reduïda de xips va ser el que va fer possible l'aparició de la computadorespersonals d'avui en la cinquena generació la societat industrial s'ha donat la tasca d'idear el desenvolupament del software i els sistema amb que es maneja els computadors en aquesta generació sorgeix la competència internacional pel domini del mercat de la computació.
4. La tecnologia va fer que les persones guanyessin més control sobre la naturalesa i construïssin una existència civilitzada....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Treball
  • Treball
  • Treball
  • Treball
  • Treball
  • Treball
  • Treball
  • TREBALL

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS