Treball la capsa de Música

Páginas: 5 (1054 palabras) Publicado: 26 de noviembre de 2014








Índex Numeració

1. Fitxa tècnica 3, 4
2. Comentari de la pel·lícula 4, 5, 6
2.1. Valoració personal4
2.2. Valors que transmet 5
2.3. Frases destacables 5, 6
3. Final alternatiu 6
4. Bibliografia7




















1.Fitxa tècnica

Títol original: The Music box
Títol: La caja de música
Any: 1989
Duració: 123 minuts
País: Estats Units
Director: Constantin Costa-Gavras
Guió: Joe Ezsterhas
Música : Philippe Sarde & Joele Van Effenterre
Repartiment : Jessica Lange,  Armin Mueller-Stahl, Frederic Forrest,  LukasHaas, Michael Rooker, Donald Moffat, Cheryl Lynn Bruce, J.S. Block
Productora: Carolco Pictures
Gènere: Intriga, Drama, Nazisme
Sinopsis :

Un immigrant hongarès, establert als Estats Units des de fa 37 anys i pare de dos fills, és acusat per crims de guerra realitzats pels nazis durant la segona Guerra Mundial. La seva filla Ann, una advocada molt reconeguda, decideix ocupar-se de la sevadefensa estan completament segura de la innocència del seu pare. A mesura que avança la trama, basada en el judici que es porta a terme, es van mostrant testimonis que acusen el senyor Laslo, abans conegut com a Minska, de diferents crims i violacions. L’Ann aconsegueix rebatre’n la majoria. Un dels testimonis està a Hongria, i tota la delegació del cas ha de viatjar al país per continuar amb el judici.Allí, després de parlar amb el testimoni, es demostra que les proves no són concloents i que l’acusat no haurà d’anar a la presó. Però l’Ann, moguda per la seva consciència, va visitar a un contacte que li havien donat, i descobreix unes fotografies del seu pare que demostren tot el que els testimonis havien dit anteriorment, i que per tant, el seu pare era un assassí. Quan la noia torna al país.Envia les fotos al fiscal i aquest les publica al diari.


2. Comentari de la pel·lícula
2.1 Valoració personal

A mi aquesta pel·lícula m’ha semblat molt interessant, ja que en tot moment té una certa intriga que et fa estar atent a la pantalla. M’ha agradat molt com el director en un principi ens presentava el pare com un bon home, responsable, generós amb la societat, que ajudava al’església del seu barri, i com, a mesura que avançava la història, ens anava mostrant com era realment la seva personalitat: molt estricte, dura i tancada. M’ha sorprès molt el final, ja que realment no me l’esperava. Jo creia que el Minska, el senyor Laslo, acabaria sortint-se amb la seva i no pagaria les conseqüències per totes les persones que va matar. En cap moment m’havia imagina’t la seva fillaanant a buscar proves en contra seva, encara que aquestes representessin una veritat tant dolorosa d’acceptar.









2.2 Valors que transmet


En aquesta pel·lícula trobem reflectit el valor intel·lectual de la veritat i el valor moral de l’ètica, ja que l’Ann al final de la pel·lícula decideix investigar una mica més sobre la vida del passat del seu pare, moguda per la sevaconsciència que restava intranquil·la, i al final descobreix l’autèntica veritat i actua èticament, prenen l’acció que ella creu més correcta.

També fa acte de presència el poder, quan l’Ann viatja a Hongria i unes persones desconegudes li entreguen sobres amb proves que poden inculpar el senyor Laslo. A part, quan torna a casa i parla amb el eu pare, aquest li diu que té amics poderosos als...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Treball Música
  • treball de recerca musica
  • CAPS
  • treball musica trobadors
  • caps
  • caps
  • caps
  • CAPS

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS