Treball pel·lícula "hoy empieza todo"

Páginas: 4 (752 palabras) Publicado: 4 de abril de 2011
HOY
EMPIEZA
TODO

Índex

1. Reflexió 3

2. Bibliografia 5

Reflexió
La pel·lícula “Hoy empieza todo” conta un any escolar en un centre de educació infantil. Elprotagonista és el director que fa tot el que pot per ajudar al seu alumnat que resulta ser molt problemàtic per l’entorn on es troba l’escola.
El centre està situat en un barri marginal de França i açò causaque l’alumnat que assisteix a classe tinga problemes per culpa de la situació en la que es troba la seua família. Arriben al col·legi tard, amb el pijama, bruts i molts no tenen educació ni per a dir“Bon dia!” al entrar a classe cada matí. Les famílies no els eduquen correctament perquè tenen problemes de diners, mala salut o una conducta violenta. A aquestos problemes les administracions noresponen correctament des del meu punt de vista, perquè si hi ha tants problemes en aquest barri deurien de posar més personal de servicis socials i més ajudes. Però, no sols lluiten per aconseguir mésajuda per part de les administracions, les mestres controlen a les i els seus alumnes i si alguna cosa va malament parlen amb les famílies directament sobre els seus fills i filles, així creen un vinclede confiança. A més, realitzen reunions de claustre per a tractar temes de l’escola i es veu que hi ha un companyerisme i una comprensió molt bona per part de tot l’equip directiu, pense que això esfonamental per a que hi haja un bon treball al col·legi.
Vull destacar la funció del director que es pren seriosament el seu treball com a bon professional encara que tinga que tindre problemes amb lesdiferent administracions. Principalment, el treball que realitza preocupant-se per una família amb un bebè i una xiqueta que va a la seua escola es meravellós encara que termina malament, la forçaque té per a intentar ajudar a la família com puga es admirable. A més, m’ha agradat les xicotetes oportunitats que agafa per a poder donar la millor educació a les i els seus alumnes, com per...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Hoy empieza todo (pelicula)
  • Hoy empieza todo
  • Hoy Empieza Todo
  • Hoy empieza todo (analisis)
  • Hoy empieza todo
  • Hoy Empieza Todo
  • hoy empieza todo
  • película @hoy empieza todo"

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS