Treball I

Páginas: 2 (402 palabras) Publicado: 28 de mayo de 2012
AMB TREBALL DE PESES OBTINDRÀS UN MAJOR VOLUM MUSCULAR

Tenim la creença que el treball de peses farà un desenvolupament exagerat del nostre cos, i no es així.
Un cos ben entrenat pot pujar al’any entre 1,5 i 2 quilos de múscul donat que la capacitat de guanyar múscul es molt escassa. Així que si veiem que algú ha pujat 10 quilos en un any es que a pres algun producte exogen.
Per pujar músculs’han de combinar peses amb altre tipus d’exercici com: bandes elàstiques, pilotes medicinals, el propi cos, TRX, ETC.
Amb aquest treball es pot guanyar múscul, tonificar, definir ... així que eltreball de força no ha de ser per força sinònim de volum muscular. En funció dels dies d’entreno, del pes que s’aixequi, de les series i repeticions, etc. s’aconseguirà un rendiment o un altre.

MÉSHORES MILLORS RESULTATS

No es cert, degut a que el nostre cos s’acostuma als estímuls i s’ha de canviar de rutina per millorar. S’han de provar altres tipus d’entrenaments per aconseguir millorsresultats.
Per altra part hem d’aconseguir un equilibri entre els estímuls i el descans ja que es això el que ens farà avançar això s’anomena recuperació i posterior supercompensació. Això vol dir querere un estímul que exigeix esforç al nostre cos, la recuperació adequada permetrà una reacció per sobre del nivell de l’estímul, això es tradueix en progressos a l’entreno.
Per tant es moltimportant que l’entreno estigui correctament planificat, incloent-hi els temps de descans, que no han de ser només hores de somni sinó també dies entre un entrenament i un altre.

L’ENTRENAMENT DE PESES NOAPRIMA

Quan fas un exercici determinat, com poden ser les peses, tens un consum calòric. Si el resultat del balanç entre les calories consumides i les ingerides es negatiu, llavors aquest exercicicontribuirà a la pèrdua de pes. Aquesta pèrdua, però no constituirà una pèrdua concreta del teixit gras de la zona que estem treballant, sinó a la totalitat del nostre cos. Per això no podem...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Treball Mar I Cel
  • Treball Bus
  • TREBALL FUNCIONS I CAPACITATS
  • 6 Treball I Energia
  • Treball De Recerca I Creaci
  • Treball I Salut. Exercicic
  • Treball visions i cants
  • Treball I Energia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS