Tv 3d

Páginas: 2 (407 palabras) Publicado: 12 de mayo de 2011
Tecnologia 3D

1. Funcionament
Una escena és captada per 2 càmeres lleugerament separades ( Semblant a com seria vist per un ésser humà) Existeixen 2 graus en les tecnologies 3D, Actius i Passius.2. Característiques
La tecnologia 3D ofereix imatges amb una calitat superior gracies a la tridimensionalitat que soporta aquest sistema i les característiques principals són:
- La calitatde la imatge
- La resolución de la imatge
- Les ulleres 3D
- Altres “Gadjet”
3. Tipus
- Estèreo: S'utilitza miralls deformables compostos per nitrur de silici recoberts d'alumini sospesos en unselectrodes que, quan se’ls hi aplica voltatge es deformen de manera parabòlica.
- Autoestereoscòpica: Es considera mes avançada, te la capacitat d’acceptar més d'un observador i, per tant elmoviment de l'espectador afectarà a la visualització de l'imatge fen com si allò vist gires conforme es mou l'observador.
- WOWvx: té un angle de visualització de 160º capes de presentar 9 imatges a lavegada (el qual millora la qualitat)

4. Avantatges i desavantatges:
Les grans avantatges que aporta aquesta innovació és la major versatilitat de visualització, la comoditat que suposa no haver defer servir olleres i una optimització en la resolució i qualitat de la imatge. En contra s’ha descobert que algunes persones els provoca marejos.
Tecnologia 3D

1. Funcionament
Una escena éscaptada per 2 càmeres lleugerament separades ( Semblant a com seria vist per un ésser humà) Existeixen 2 graus en les tecnologies 3D, Actius i Passius.

2. Característiques
La tecnologia 3D ofereiximatges amb una calitat superior gracies a la tridimensionalitat que soporta aquest sistema i les característiques principals són:
- La calitat de la imatge
- La resolución de la imatge
- Lesulleres 3D
- Altres “Gadjet”
3. Tipus
- Estèreo: S'utilitza miralls deformables compostos per nitrur de silici recoberts d'alumini sospesos en uns electrodes que, quan se’ls hi aplica voltatge es...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • practica 3D TV pasos
  • Tv 3d
  • Tv 3d
  • En 3D
  • el 3D
  • La TV
  • La Tv
  • La tv

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS