Tv 3d

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (407 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 12 de mayo de 2011
Leer documento completo
Vista previa del texto
Tecnologia 3D

1. Funcionament
Una escena és captada per 2 càmeres lleugerament separades ( Semblant a com seria vist per un ésser humà) Existeixen 2 graus en les tecnologies 3D, Actius i Passius.2. Característiques
La tecnologia 3D ofereix imatges amb una calitat superior gracies a la tridimensionalitat que soporta aquest sistema i les característiques principals són:
- La calitatde la imatge
- La resolución de la imatge
- Les ulleres 3D
- Altres “Gadjet”
3. Tipus
- Estèreo: S'utilitza miralls deformables compostos per nitrur de silici recoberts d'alumini sospesos en unselectrodes que, quan se’ls hi aplica voltatge es deformen de manera parabòlica.
- Autoestereoscòpica: Es considera mes avançada, te la capacitat d’acceptar més d'un observador i, per tant elmoviment de l'espectador afectarà a la visualització de l'imatge fen com si allò vist gires conforme es mou l'observador.
- WOWvx: té un angle de visualització de 160º capes de presentar 9 imatges a lavegada (el qual millora la qualitat)

4. Avantatges i desavantatges:
Les grans avantatges que aporta aquesta innovació és la major versatilitat de visualització, la comoditat que suposa no haver defer servir olleres i una optimització en la resolució i qualitat de la imatge. En contra s’ha descobert que algunes persones els provoca marejos.
Tecnologia 3D

1. Funcionament
Una escena éscaptada per 2 càmeres lleugerament separades ( Semblant a com seria vist per un ésser humà) Existeixen 2 graus en les tecnologies 3D, Actius i Passius.

2. Característiques
La tecnologia 3D ofereiximatges amb una calitat superior gracies a la tridimensionalitat que soporta aquest sistema i les característiques principals són:
- La calitat de la imatge
- La resolución de la imatge
- Lesulleres 3D
- Altres “Gadjet”
3. Tipus
- Estèreo: S'utilitza miralls deformables compostos per nitrur de silici recoberts d'alumini sospesos en uns electrodes que, quan se’ls hi aplica voltatge es...
tracking img