Ulls Ngres

Páginas: 2 (408 palabras) Publicado: 23 de julio de 2015
ULLS NEGRES

Es una novel·la on ens explica una interessant trama sobre la Wallis Stoneman, una noia de setze anys originaria de Rússia, i adoptada per una família Nord-americana.
Ens explica comsobreviu pels carrers de la ciutat de Nova-York, acompanyada dels seus amics: el Tevin, l’Ella, i el Jake.
Ens relata la mort d’una altra amiga seva, la Sophia Manetti. I, és aquí on la mare adoptivade la Wally, la Claire Stoneman, es preocupa perquè la Wally s’ha escapat de casa. Mentre tant, la Wally decideix descobrir qui era la seva mare biològica, després d’haver trobat un sobre a BrightonBeach on aquesta li demana que tingui cura del que fa, ja que la mare biològica està en perill i no vol que ella també hi estigui, és aquí on descobreix que la seva mare segueix viva.
Després d’això laWally i els seus amics comencen a investigar per a trobar-la, investigant a la casa dels germans Hatch, fills del Benjamin Hatch, l’home que suposadament va ajudar a la seva mare, la Ialena Maiàkova,a fugir de Rússia i del seu marit, el qual és un mafiós molt perillós. El Benjamin, a canvi d’ajudar-la demanava alexandrita (un tipus de pedra preciosa) valorada en molts de diners. És allà on laWally es troba amb dos individus que estan regirant tota la casa de dalt a baix, i per això fuig d’allà i comença a sospitar.
Més endavant descobreix que hi ha una psicòloga que va ser amiga de la sevamare, i que aquesta coneix informació per a ella. Després de trobar-la, i de que aquesta li expliqui tot el que vol saber, a la consulta es presenten el pare biològic de la Wally, l’Alexei Klesko,fugat d’una presó de màxima seguretat de Rússia, i el Tiger, el germà d’aquesta.
Després de fugir amb l’ajut del policia detectiu Atley Greer, la Wally decideix retrobar-se amb els seus amics.
Ambaquests ideen un pla per descobrir on viu la mare de la Wally, per això es dirigeixen a correus, i allà pregunten pel nombre de bústia d’aquesta, i la trenquen. Quan una dona s’hi presenta i es queixa de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • invisible als ulls
  • Documentar : Afinar els ulls per captar moments
  • Amb Els Ulls D’una Nena De Dotze Anys
  • ELS ULLS AL CEL I L NIMA A LA MAR

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS