Una verdad incómoda

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (260 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 11 de mayo de 2011
Leer documento completo
Vista previa del texto
UNA VERDAD INCÓMODA

Aquest documental exposa la necessitat de conscienciar-se de la crisi planetària que estem sofrint. Albert Al Gore , contrincantde George W. Bush, és el que presenta aquest documental a partir de diapositives i de experiències pròpies exposant el que està pasant i les sevesconseqüències climatològiques , és a dir, ens està mostrant el canvi climàtic.
Al Gore es mostra divertit per ha arribar a la gent però a la vegada mostra una carade serietat respecte a el que tenim que fer i que ens tenim que donar conte de lo que esta pasant, és a dir, que això és realitat i no ninguna tonteria.
Eldocumental exposa diversos camps partint de l’atmosfera, la qual estem modificant fàcilment la seva composició, arribant asta el nivell del mar, queaugmentarà i provocarà inundacions que canviaran aquest món.
El clima es l’apartat més important en el qual tracta els canvis mundials en les temperatures, enles precipitacions, la desaparició de glacials, la generació de ciclons i la descongelació dels pols.
El provocant d’aquest canvi són principalment elshàbits contaminants que tenim nosaltres els humans en els quals tot el que fem té conseqüències contaminants. La solució a aquests hàbits és la busqueda denoves tecnologies les quals no contaminen tant i les quals han de ser sostenibles.
Com a conclusió es pot extraure que la Terra està cada vegada pitjor isi ens tenim que donar conte de que tenim que tirar cap avant per ha assegurar el nostre futur.

Realitzat per Oriol Segura Subirats
1º Batxillerat C
tracking img