Una verdad incomoda

Páginas: 2 (305 palabras) Publicado: 10 de mayo de 2011
En un plató amb un públic Al Gore va mostrant diferents imatges i explicant el calentament global de la Terra. Ens mostra diferents imatges de la Terra i ens mostra laimatge mes utilitzà universalment de la Terra.
Explica que anys arrere el continent Sud-Africà i Sud Americà encaixaven a la perfecció i es van anar separant poc apoc.
Comenta que és pensava que com la Terra era tan gran els humans que vivien en ella no podrien arribar a danyar-la, però podem comprovar que això és fals perquèabans la radiació solar que arribava a la Terra, els rajos, alguns eixien i alguns es quedaven i ara degut a la contaminació que provoquem els humans no eixen i la capa del’atmosfera es fa mes gruixuda.
A continuació mostra un video de un professor seu anomenat Roger Roevelle que és el primer que estudia i intenta combatre aquestcalentament, i gràcies a aquest home a Gore se li desperta un interés per estudiar-ho també. Roevelle va preveure el futur amb molta contaminació almenys que no feren algunsajustos. Aquest científic va disenyar un experiment que tenia com a objectiu mesurar el dioxid de carboni en la atmosfera. El dioxid de carboni pujava i baixava la seuaintensidat a l’any. Açó era degut a que la majoria de la vegetació en el món esta en el hemisferi nord del ecuador, i cuan el hemisferi nord esta inclinat cap al solcom la nostra primavera i estiu. Les fulles ixen i respiren el dioxid de carboni aixi que la cantitat d’aquesta disminueix pero quan el hemisferi nord esta inclinat llunydel sol com en la nostra tardor i hivern les fulles de la vegetació cauen i emitixen dioxid de carbono aixina que la cantitat de dioxid de carbono torna a augmentar.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Verdad incomoda
  • Una verdad incomoda
  • Una verdad incomoda
  • La Verdad Incomoda
  • una verdad incomoda
  • UNA VERDAD INCOMODA
  • Una verdad incomoda
  • La verdad incomoda

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS