UNA VISIÓN ERRÓNEA DE LA MEMORIA

Páginas: 2 (487 palabras) Publicado: 18 de septiembre de 2015
UNA VISIÓN ERRÓNEA DE LA MEMORIA
1.On és l’error?
L’error està en el plantejament de com funcionen les capacitats de memorització humanes, ja que la memòria no es desenvolupa en tota la sevaextensió memoritzant imatges, ni memoritzant lletres ajuda a retenir els textos, i ni l’ús de mètodes o programes d’entreteniment cerebral augmenta la intel·ligència.
2. Explicació dels errors.
1. Lamemorització d’imatges no desenvolupa la memòria.
Les consoles que plantegen un aprenentatge “tot en un” proposen un suport d’exercicis específics per augmentar les capacitats de la memòria i raonament,mesures que diuen que com millor sigui la memòria i la capacitat de raonament d’un individu, més jove és el seu cervell, però tal afirmació es errònia. No es pot obtenir un desenvolupament de lamemòria amb exercicis específics. La memòria es compon de mòduls més o menys interconnectats. Hi ha els mòduls sensor-motor, el mòdul simbòlic (paraules, imatges), i la memòria dels significats o desemàntica. Si entrenem per aprendre formes visuals, no aprendrem millor els poemes o els nombres propis.
2. Memòries diferents.
El segon error d’aquests tipus de programes digitals, consisteix en creureque memoritzar les lletres ajuden a retenir els textos, això ho va demostrà a l’any 1917, el psicòleg Homer Reed que va dur a terme un experiment en el que va fer dos grups d'estudiants als quals vafer memoritzar una sèrie de versos, prosa, paraules en llatí i figures sense significat. Els resultats van demostrar que si dediques un temps a memoritzar frases o paraules cada dia, no arribes amillorar l’agilitat per memoritzar, però en l’aprenentatge de figures sense significat requereix estratègies d'organització i entrenament. Per altra banda el progrés en els estudiants que no es vanbeneficiar de cap entrenament, fa pensar que no és l'entrenament el factor clau, sinó la familiarització. En efecte, el primer test permet familiaritzar-se amb l'exercici. Es tracta de l'efecte del...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Visión erronea de la adolescencia
  • Memoria Visión
  • Visionado Del Documento Audiovisual Los Siete Pecados De La Memoria. Redes
  • Una visión renovada, moderna y atrevida de la memoria a largo plazo
  • Clave errónea
  • objetivos erroneos
  • LA LEY ERRONEA
  • Publicidad erronea

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS