Urbanistica del xix

Páginas: 2 (347 palabras) Publicado: 14 de diciembre de 2011
DORMIR

HABITACIÓ TIPUS 1 (col·lectiva) - Dormitori de 8 a 16 places (format lliteres) sense bany- és l’allotjament més barat que tenim. L’usuari ha de portar el sac de dormir i nosaltres elsproporcionem un llençol net.

HABITACIÓ TIPUS 2 (familiar) – Dormitori familiar amb llit de matrimoni i dos llits individuals, amb certa independència. Es proporcionen mantes, coixins i roba de llit.Preus
HAB1 - persona - temporada baixa 8,20€ - temporada alta 8,80€
HAB2 - habitació - temporada baixa 36,00€ - temporada alta 39,50€
La temporada alta inclou les dates entre el 17 de juny iel 4 de setembre i la Semana Santa.

CUINAR

Es pot cuinar gratuitamente a la cuina exterior que hi ha en el mòdul de serveis o menjar al nostre bar per molt bon preu. Les instal·lacions delbar exteriors de taules i cadires també són d’accés gratuït a tothom.

DUTXA

Les dutxes i el lavabos estàn disponibles per a tothom gratuïtament, tant per la gent que és del refugi com per laque no. Per a aigua calenta el preu és de 1 euro 6 minuts.

RENTADORA
La rentadora també està disponible per tothom i el preu és de 4,00€ per rentada, amb detergent inclòs.

ACTIVITATS
El golfde Roses i tota la costa d’aquesta zona ofereix unes possibilitats de platja i excursions inmillorables, en les seves cales veges amb un encant molt particular, situades molt a prop del refugi.

Lalínia de costa està protegida , sent el Parc Natural de Cap de Creus, un paradís per els amants del submarinisme i snorkel. Aquesta és una de les activitats estrella d’aquest punt.
També hem pensaten la possiblitat de excursions en vaixell per tota la costa mñes propera.

Els esports aquàtics abunden en l’ALDEA NORD, proporcionant quasi tots els esports aquàtics imaginables. Es pot pescar,practicar vela, windsurf, llogar equip d’snorkel i buceig, esquí aquàtic o treure els nens en una barca de pedals. Activitats diverses per a tots els públics. Per això comptem amb monitors que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Urbanística
  • Urbanistica
  • URBANISTICO
  • Urbanística
  • Comiensos De La Legislacion Urbanistica En Francia Siglo Xix
  • Problemas Urbanisticos
  • analisis urbanistico
  • URBANISTICA MEDIEVAL

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS