Viabilitat Empresarial

Páginas: 3 (627 palabras) Publicado: 12 de julio de 2011
Viabilitat de la idea empresarial

Idea empresarial: Una revista digital especialitzada en cultura independent de la ciutat de Barcelona. Entrevistes, crítica, material audiovisual, agenda i unpunt de trobada per a artistes i públic barceloní.

- Quins elements de l’entorn macroeconòmic (factors econòmics, polítics, socials, culturals i tecnològics) poden afectar el projecte proposat icom?
El factor cultural és determinant en el desenvolupament del projecte: una oferta i una demanda culturals latents en la ciutat de Barcelona on el baix pressupost per a desenvolupar projectes,sobre tot per joves emprenedors, deixa moltes propostes passar de forma desapercebuda. Així, en el desenvolupament del projecte, serien el propis oferents i demandants del panorama cultural ‘independent’de Barcelona els qui hi contribuirien aportant material i informació sobre els esdeveniments.
- En quina indústria s’inclourà aquest projecte?
En la indústria cultural, amb clares vinculacionsamb la industria del sector serveis (al tractar-se d’activitats culturals com concerts, exposicions, projeccions... es veuran vinculats a l’empresa altres empreses com sales de cinema, galeries, bars,locals musicals...).
- Quina és la situació actual de la oferta en aquesta indústria?
Actualment només existeix la plana web http://www.butxaca.com/ que se centra en les activitats culturals deBarcelona més destacades i vinculades a grans organitzacions (ajuntaments de cada districte, grans sales amb oferta cultural, etc.).
- I la demanda? (doble vessant de la demanda)
La demandacultural de Barcelona és alhora la demanda de la nostra empresa, doncs facilita informació sobre els esdeveniments de la ciutat fins ara difícils d’encaixar en una agenda per la seva poca presènciapublicitària.
- Coneixeu les normes que regulen aquesta indústria?
Sí, les normes dependran, però, de cada esdeveniment (la franja d’edat a qui va dirigida, l’horari, etc.) que s’especificaria en el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La Viabilitat Catalana
  • Empresarial
  • Empresarial
  • empresariales
  • empresarial
  • Empresarial
  • Empresarial
  • Empresarial

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS