Viatge

Páginas: 20 (4808 palabras) Publicado: 9 de febrero de 2015
PROJECTE DE RECERA:
KENIA







La Laura, la Clàudia i jo des de ben petites havíem desitjat anar de viatge juntes una vegada haguéssim complert els 18, i per fi havia arribat aquest moment tant esperat!

Nosaltres tres sempre hem sigut amigues, inclús les mares de petites ja es coneixien i també van fer un viatge quan van fer 18, i quan els hi vam proposar que volíem fer un viatgepels nostres 18 no ens van poder dir que no, ara bé, amb la condició de que el tinguéssim ben planificat. El dia següent vam anar totes tres a casa la Laura i vam decidir on aniríem a fer aquest viatge, Kènia. Vam tirar Kènia perquè cap de les tres havia anat mai a Àfrica, i sempre havíem pensat que anar a fer un safari a seria molt bonic i estar en contacte amb una altre cultura seria una manerade canviar d'aires. L'endemà, vam comunicar als nostres pares que havíem decidit anar a Kènia, i que el nostre pressupost era de 3126,7€ per persona, però que per poder fer un bon viatge ells ens haurien de subvencionar una part perquè sinó, no arribaríem ni a 4 dies de viatge. El nostre viatge constaria de 7 dies més un dia extra a Zurich, i hi aniríem per setmana santa, ja que les tres fem elsanys al mes de Febrer, i d'aquesta manera a l'hora de fer el viatge ja en tindríem 18 i podríem conduir cotxe per poder moure'ns per la ciutat, però abans de preparar tot el viatge vam buscar una mica d'informació de Kènia per saber com era el lloc que anàvem a visitar.

INFORMACIÓ SOBRE KÈNIA
Kenya és un país que es troba a l’Àfrica Oriental, i que la seva capital és Nairobi. Els dos idiomesque es parlen són l'anglès i el suahili. Té un clima tropical, que és calent i humit tan a la costa com a l'interior, i en les parts del nord, nord-est hi trobem un clima molt sec i temperat. La roba d'estiu s'utilitza tot l'any, però durant la nit les temperatura son més fresques, i durant el matí són temperades. Hi trobem dues estacions de pluja: la curta i la llarga. La curta va de l'octubrefins al desembre, i la llarga de l'abril al juny. El mes de l'any que fa mes calor es el febrer, i els que fan més fred són de juliol a agost.


COM HI ARRIBARÉ?
Arribarem a Kenya amb avió, i tant a l'anada com a la tornada faríem escala a Zurich, i el vol ens constaria 516€ per persona. El pla de vol és el següent:
ANADA: el vol surt a les 6:30 el dia 28 de Marc de Barcelona i anem amb lacompanyia Swiss. Al cap d'una hora i tres quarts, és a dir, a les 8:15 arribem a Zurich, on ens hi haurem d'esperar durant una hora i deu minuts fins a agafar el següent vol que ens portarà a Nairobi. Aquest vol surt a les 9:25 i dura set hores i quaranta minuts, i arribem a Nairobi a les 19:05.
TORNADA: sortiríem de Nairobi a les 23:25 el dia 3 d'Abril, ja que així podrem aprofitar bé l'últim dia deviatge. Aquest vol dura vuit hores, i arriba a les 6:25 a Zurich on ens hi haurem de quedar durant deu hores, per tant el dia 4 d'Abril visitarem una mica Zurich i després tornarem a l'aeroport per dinar i després a les 17:20 agafarem el vol cap a Barcelona que arribarà a les 19:10.
A part d'agafar avió, per desplaçar-nos per Kenya agafarem primer de tot un taxi que ens portarà de l'aeroport al'hotel i després també per fer les excursions agafarem busos i 4x4 ja que un dia en llogarem. A més, com que estarem en diferents hotels haurem d'agafar mes taxis que ens hi portaran.

ASPECTES SANITARIS
Vacunes:
Obligatòries:
Febre groga: és una malaltia que es transmet per la picada d’un mosquit que està infectat i si no es porta aquesta vacuna pot ser que no ens deixin entrar al país, perla qual cosa haurem de portar el certificat de que ens l’hem posat. Aquest certificat només s’administra als Centres de Vacunació Internacional, per la qual cosa, com que som de Girona nosaltres haurem d’anar a l’Hospital de Santa Caterina a vacunar-nos.

Recomanades:
Febre tifoide: malaltia que es transmet a través de l’aigua i els aliments contaminats, per això s’ha de tenir molt de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Viatge a Etiòpia
  • Un Viatge Cel Ludivertit
  • Viatge al final del fred
  • Viatge Al País Dels Lacets
  • Comentari de mapa Viatges de Colom
  • FUTURS VIATGES A LA LLUNA
  • Viatge A Pari S
  • VIATGE CAP AL CEL

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS