Vinus&brindis

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 4 (982 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 22 de noviembre de 2011
Leer documento completo
Vista previa del texto
1. Realitzeu una comparació del nivell de serveis que Vinus&Brindis aporta al consumidor en comparació al celler d'un establiment d’alimentació dels que tingueu a prop de casa. Raoneu les vostresrespostes.

La decisió sobre el nivell de servei prestat al client constitueix per a Vinus&Brindis un aspecte estratègic. Ho comentaré, tenint en compte les dues categories de serveis que afegeixenvalor als bens i serveis que comercialitzen en aquesta empresa:

- Serveis de disponibilitat: son aquelles funcions que, tenint en compte el que necessiten i demanden els clients, facilitenl’apropament dels seus productes, amb l’objectiu de satisfer i millorar la disponibilitat d’aquests als seus clients.
En aquest cas, parlem de productes de consum ( vins, whiskys, caves, etc ...), i ladisponibilitat es basa :
• Conveniència. L’estratègia de Vinus&Brindis es d’expandir-se, per així arribar al major públic possible; la conveniència vol dir proximitat. En aquest cas, des de la mevaopinió, el segment dels clients que van a comprar a aquestes botigues, potser no els importa gaire desplaçar-se uns quants kilòmetres per adquirir un bon vi, i rebre informació de gent qualificada i queentengui en aquesta matèria per poder estar segur, així, que ha comprat el vi que volia. Encara així, aquesta empresa, té l’objectiu de expandir-se com a franquícia, ja que el client busca tindre unservei personalitzat i una relativa proximitat.

En comparació al celler del supermercat “Bon Preu” que està al costat de casa meva o a qualsevol supermercat, ens podem fixar que per conveniència,resulta més competitiu que Vinus & Brindis, per que en qualsevol cantonada ens trobem un. Però encara, que en termes generals, la superfície dedicada a aquests productes ha augmentat i es percep méscuidada, n’hi ha menys varietat i manca l’assessorament d’experts que puguin aconsellar. ( a part d’altres serveis complementaris )

• L’ assortiment. En el cas de Vinus&Brindis, es centra en...
tracking img