Wall stree

Páginas: 4 (854 palabras) Publicado: 9 de enero de 2011
1. Digues qui són i defineix a cada un dels següentes personatges amb un adjectiu. Descriu-los físicamente, pel carácter que tenen, pel paer que fan en la pel·lícula, per la seva relació amb el móndels negocis…
Bud Fox: és un noi jove i ambiciós que vol triomfar en la borsa de qualsevol manera. És innocent i no se'n adona que Gekko l'està utilitzant per guanyar diners. També és valent ivenjatiu. Baixet amb els cabells morenos i ulls foscos
Gordon Gekko: és un dels grans inversors en borsa que sols pensa en guanyar diners sigui com sigui. Utilitza a les persones i no l'importa despatxar atot el personal d'una companyia par guanyar diners. No té escrúpols i l'únic que l'interessa es el diner. Bàsicament és un especulador, compra empreses i les ven a un preu bastant més alt, sempreguanya. És alta mb el cabell castany i ulls clars, és una persona amb estil.
Darien Taylor:
Carl Fox:
2. Fes un resum de la trama que explica la pel·lícula.
Buddy Fox treballa en una empresa dedicadaa invertir en borsa, un dia s'entera, pel seu pare, de que Blue Star, una empresa d'aviació, a guanyat un judici i per tant les seves accions pujaran. Buddy decideix fer ús d'aquesta informacióprivilegiada, tot i ser un delicte. Va aconsellant a tota la seva oficina que compri accions de Blue Star, decideix anar a veure a Gordon Gekko. Quan està en el despatx de Gekko li ofereix la possibilitatde comprar accions de varies empreses; Gekko li diu que s'ho pensarà.
Al dia següent Gekko el truca i li diu que ha acceptat la seva oferta. A partir d'aquest moment Gekko i Buddy començen a fer-seamics i Fox comença a treballar per a ell.
El treball de Buddy consistia en aconseguir informació privilegiada per a guanyar mes diners.
Gekko i Buddy s'enteren de que un altre dels taurons financersvol comprar una empresa d'acer i llavors aprofiten per guanyar diners i que els perdi l'altre.
Gekko decideix comprar Blue Star, influenciat per Buddy, en principi la comprarà i la sanejarà per a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Wall streed
  • Strees
  • Strees
  • Wall-E
  • Wall-E
  • wall-e
  • e-wall
  • Wall-e

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS