writing unit 4

Páginas: 2 (351 palabras) Publicado: 4 de enero de 2015
Comenta el triangle amorós de l'obra
El triangle amorós és la relació que hi ha entre dos persones del mateix sexe, les quals tenen un fet amorós amb la mateixa persona del sexe oposat.
Eltriangle amorós d'aquesta obra està format per la Caterina, el Claudi i en Bernat.
Josep Maria de Sagarra: El Cafè de la Marina pàgina 49
op.cita pàgina 54
op.cita pàgina 63
op.cita pàgina 63
op.citapàgina 80
op.cita pàgina 120
op.cita pàgina 126
op.cita pàgina 49
op.cita pàgina 55
Aquest triangle amorós és present en els personatges de Caterina, Claudi i mussiú Bernat, figures que representencadascuna de lescategories de la classificació dels personatges: Caterina, la propietària de la taverna (els que regenten el local), Claudi, un pescador autòcton (els que freqüenten el local), imussiú Bernat, unestranger (els passavolants).
En aquest enfrontament per l’amor de Caterina es dóna una dualitat entre un personatge autòcton i un de visitant. No obstant, serà la figura de en Claudi(personatgeautòcton), un personatge que recull els principis de senzillesa, bondat i sinceritat, la que triomfi en l’amor de Caterina, en contrast amb el materialisme encarnat per la fortuna amb la quevolguanyar-se l’amor de Caterina en missiú Bernat (personatge visitant). 
Finalment, acaba guanyant l’amor pur i in interessat.
El conflicte comença a manifestar-se a partir del segon acte (arrand’unasèrie d’indicis que ho deixen entreveure), tot i que el clímax sentimental d’aquesta passió es visualitza a l’escena dotzena del desenllaç. Es tracta d’un amor sobtat, fruit d’una revelaciópensadaper l’autor de ser feta en moments de proximitat del desenllaç.
La resolució al conflicte, en oposició a les altres resolucions tràgiques pròpies dels anys 20, és favorable (té un finalfeliç). Aquests’inicia en el moment en que Claudi cancel·la els seus plans d’Amèrica, per quedar-se a viure el seu amor amb Caterina, prenent-la com a la seva dona. 
Amb aquest fet, en Claudi deslliuraa la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Unit 4
  • Optoelectronica Unit 4
  • Unit Ii: Preparing To Write/Writing Activity
  • Unit 4
  • Unit 4 and 5 students book
  • Didactic unit extract
  • SPANISH WRITING Comp 4
  • Writing

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS