YOLO

Páginas: 3 (501 palabras) Publicado: 3 de noviembre de 2014
La Viuda Reposada vol anar a parlar amb Tirant per que ell pogués anar al camp amb l’excusa de servir-lo. La viuda va parlar amb la princesa i li va dir que Tirant tenia moltes ganes de parlar ambella i que ell la podria traicionar  amb el que la princesa respon parleu amb ell i veure si té al cor alguna traïció, la Viuda li respon que no surti de la cambra fins que ella torni. Tirant va aanar a veure a la princesa per el que li va dir un patge manat per la Viuda Reposada abans d’arribar a la porta. Tirant es troba amb la Viuda que li diu que l’esperit maligne s’ha endut a la princesa.Tirant i la Viuda es van seure al lloc de les visites i van començar a parlar.
Capítol 265
Tirant li agraeix molt el que li diu i l’hi  comença a explicar una historia sobre un mercader  navegant pelsmars que havia invertit tota la seva fortuna en un barril de jocs de cartes i una nit un escull de roca va foradar la nau i va començar a omplir-se d’aigua. El mercader va agafar el barril i el vallençar al mar i després es va llençar el ell per poder treure’l a terra, cansat de anar a recuperar-lo el va deixar. Nedant va trobar una caixa a la qual es va agafar o el va portar a terra. Elmercader va començar a lamentar-se de la pèrdua del seu barril i que no tenia roba, ell al obrir la caixa es va trobar amb roba de seda amb or i plata i el fons de la caixa estava cobert de ducats i dejoies.
Capítol 266
La Viuda li respon si ameu la vostra vida i honor, traieu el peu del llindar tan desventurat i del pas tan perillós on el teniu, us veig embolicat de fang del dolor sense fi però queningú ignora com us heu fet el mal a la cama, i li comença a parlar sobre el que ell te que buscar en una dona. Tirant li pregunta si Déu us dóna honor ¿ qui és la dama que em faria tan bons serveiscom vós dieu? Amb el que ella li respon que ja n’hi ha prou.
                                                                                                                
Nazan.
Capítol 267...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Yolo
  • yolo
  • YOLO
  • YOLO
  • yolo
  • YOLO
  • yolo
  • yolo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS