L'Atur Dels Joves

Páginas: 2 (271 palabras) Publicado: 26 de enero de 2013
L’atur dels joves

Ara més que mai, l’atur ha augmentat molt, tant per els joves, com pels que portaven treballant més de 10 anys en una empresa,una botiga...
L’atur ha començat a partir de la crisi que estem tenint, a causa de molts robatoris, moltes injustícies, que ens han provocat unempobriment al país que ha fet que molts treballs hagin de reduir la seva plantilla per poder seguir endavant.
Tot això a provocat que moltes famílieshagin quedat fora de les seves cases per no poder pagar-les o tan sols, no poder arribar a fi de mes, i haver de deixar de fer despeses innecessàries, ésa dir, deixar de banda la vida plena de benestars que feien que fos més agradable.

Les generacions que vindran dintre de poc, el joves, hauran desofrir un aturament dels treballs molt gran. Per aconseguir treball, hauran de ser els més bons del mercat, hauran de treballar molt dur peraconseguir sobreviure i tenir un treball assegurat, no hauran de conformar-se amb poc, dia a dia hauran de treballar molt més per obtenir moltes carreres,idiomes, que és el més important, el que més demanen als treballs.

La meva opinió sobre aquest problema, és que hi ha molt d’atur en els jovesperquè a les empreses o a les botigues, o on sigui, el que necessiten no és una persona nova, que no sàpiga molt bé com funciona aquell determinat treball,si no una persona que porti molt de temps en aquell àmbit i tinguin la confiança de saber que no s’equivocarà i sabrà com fer la seva ocupació.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • L'Educació Dels Joves Espartans
  • La Dependencia Dels Joves Al "Messenger"
  • Radiografia dels joves catalans
  • l'Atur
  • El consum d’informació d’actualitat per part dels joves
  • La farsa dels petons Teatre en catà per joves
  • Joven
  • Joven

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS