L'eruga i l'aranya

Páginas: 3 (635 palabras) Publicado: 9 de enero de 2014
L’ERUGA I L’ARANYA
1 batx b

L’eruga i l’aranya mai s’havien portat gaire bé. Qui no recorda aquelles mirades de desafiament que es van fer la primera vegada que es van veure. Des d’aquell precísmoment l’aranya, en veure aquella situació, va decidir guanyar-se el territori i començar a construir una gran teranyina; una teranyina que no deixaria escapar a l’eruga de les seves mans.
L’erugaintentava amb totes les seves forces sortir d’aquella presó però l’aranya, amb els seus múltiples ulls i potes, ho volia tenir tot controlat. Demanava, l’eruga, que la deixés en pau però l’aràcnid noli permetia. Va arribar un dia on la situació era inaguantable; la teranyina envoltava totalment la pobra eruga. Ella, frustrada, veia que no tenia manera de sortir d’allà però no es donava pervençuda. Les tensions entre elles cada vegada eren més grans i l’eruga estava totalment reprimida; ella no entenia perquè, però era així.
L’aranya no era capaç de veure el gran potencial que amagava l’erugafins que un dia, de bon matí, va veure que en mig de la teranyina no hi havia ningú. L’aranya s’havia quedat sola.
L’eruga i l’aranya mai s’havien portat gaire bé. Qui no recorda aquelles mirades dedesafiament que es van fer la primera vegada que es van veure. Des d’aquell precís moment l’aranya, en veure aquella situació, va decidir guanyar-se el territori i començar a construir una granteranyina; una teranyina que no deixaria escapar a l’eruga de les seves mans.
L’eruga intentava amb totes les seves forces sortir d’aquella presó però l’aranya, amb els seus múltiples ulls i potes, hovolia tenir tot controlat. Demanava, l’eruga, que la deixés en pau però l’aràcnid no li permetia. Va arribar un dia on la situació era inaguantable; la teranyina envoltava totalment la pobra eruga. Ella,frustrada, veia que no tenia manera de sortir d’allà però no es donava per vençuda. Les tensions entre elles cada vegada eren més grans i l’eruga estava totalment reprimida; ella no entenia...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • I
  • I
  • I
  • I
  • algo i
  • I
  • I
  • Tu I Yo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS