L Entrevista

Páginas: 6 (1306 palabras) Publicado: 28 de septiembre de 2015





















Components del grup:

José López Arroyo -> Doctor Pedro Cavades Rodríguez
Rocío Martínez Caballero -> Doctora Aurora Reig Pérez
Mihaela Neacsu -> Periodista
Anem a entrevistar al Dr. Pedro Cavades Rodríguez, un eminent cirujà de cirurgia reconstructiva, tan a nivell nacional com internacional; poseedor d’una gran quantitat depremis, entre ells destaquen: El Premi Internacional FILACP de Residents (1995) i el Premi Major Resident de Microcirurgia en E.E.U.U. (1994).
Destaquem també que fins la data de hui a escrit mes de 120 publicacions internacionals.

Saben lo important que es per a vostè la persona com a esser humà…

1-Contamos quelcom de la seua vida?

Dr. Cavades: Vaig nàixer en Valencia en 1965, soc el 3º germà de5, d’una família de classe mitja; per lo tant tinc 45 anys. Estic divorciat i soc pare de dues xiquetes anomenades Ruolan i Xiaodan.
Soc cirujà especialitzat en microcirurgia i en cirurgia plàstica i reparadora. En el quiròfan no m’ha agrada dur vestits , ni bates blanques, ja que crec que “Tot es lícit si el fi es millorar la qualitat de vida del pacient”.

2-Sempre va tindre clar que volia sermetge?.

Dr. Cavades: Vaig arribar a la medicina per carambola, lo cert es que moltes vegades he sentit que “he perdut la infància i la joventut de tant estudiar, però no m’ha arrepentisc”, ja que en el passat fera de conductor de “Porche” per les avingudes de Valencia.


3- Abans de realitzar el primer trasplant de cara en la medicina Espanyola , que altres operacions a realitzat?.

Dr. Cavades:he convertit un braç dret en esquerre, he salvat la extremitat a un cuidador atacat per un elefant i he recuperat una mà cusin-la durant nou dies a la cama del propi pacient, he arreglat penes i cranis destrossats...

4- Li queda temps per a continuar reciclant-se en la matèria que domina i tenir en comte lo apresa que avança la medicina?.

Dr. Cavades: Si, per a mi es un repte, unaresponsabilitat molt important que m’obliga a estar sempre al dia en els últims tractaments per que , soc conscient de que centenars de persones esperen el seu torn per a ser atengudes en la meua clínica o fundació.
5-Ens han comentat que vostè , no encaixa amb el perfil humà que mostra ara?. Per què?.

Dr. Cavades: Perquè jo abans , tenia una vida pija , ja que vaig fer de conductor de 'Porsche' per lesavingudes i la nit de València. Però, una visita a África em va canviar la vida per a sempre.. Vaig decidir viatjar a Kenia (com fan altres metges), 'per a agafar ma' y “fer turisme de adrenalina, amb la idea de salvar a uns quants negrets i tornar a casa després “. Però lo que vaig vorer en la frontera amb Uganda va alterar la meua vida.”El mon reial està en África. Allí les peors fieres sonles persones. Les disputes per un pou d’ aigua, es resolven a tirs o ha machetades”.
La visió d’ aquells éssers destrossats va fer que renunciara al luge e iniciara una nova vida. Vaig vendre el meu Deportiu, i aquells diners els vaig enviar a Kenia i vaig crear una fundació per a tractar a persones amb pocs recursos. “Ningú que vulga de mi un tractament es va a quedar sense ell per falta dediners” .

6-Que es sent al ser la primera persona en Espanya que fa un trasplant de cara?.

Dr. Cavades: Sent molta satisfacció, per el èxit de l’operació de cara al pacient i estic molt agraït a les 30 persones que durant 15 hores en van ajudar a fer-ho possible, demostrant que son uns grans professionals.

Moltes gràcies per respondre a les nostres preguntes.

A través d’aquestes poquespreguntes l’hem conegut un poc més vertaderament s’han donat conter de la humanitat que envolta este gran professional; ojala trobarem en el món més persones solidaries com vostè.

Un altra persona relacionada amb la cirurgia reparadora, però en un extrem totalment diferent, al de la solidaritat es la doctora Aurora Reig Pérez, llicenciada en medicina i cirurgia per la Universitat de Valencia (1988)....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Entrevista a l
  • Tecniques De Treball Social: L´Entrevista.
  • L ENTREVISTA COM EINA D INTERVENCI
  • Entrevista metodologica de l investigacion
  • ENTREVISTA A DOCENTE DE TECNOLOGICO L
  • PSICOLOGI A POLI TICA ENTREVISTA A L
  • ,l,,l,l,l,l,l,l
  • l,ñ,l,l,

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS